POSLAO JE RADNIKE NA PAUZU I SASTAO SE SA UBICOM: Detalji istrage o smrti niškog biznismena, zločinu prethodila tuča!

J. ĆOSIN

09. 10. 2020. u 22:20

DAN posle ubistva Nišlije Draška R. (46), čije su telo u lokvi krvi, u četvrtak oko 16 sati u krugu fabrike "Min Kopeks", pronašli njegovi radnici, policija je nastavila potragu za počiniocem, ili više njih.

ПОСЛАО ЈЕ РАДНИКЕ НА ПАУЗУ И САСТАО СЕ СА УБИЦОМ: Детаљи истраге о смрти нишког бизнисмена, злочину претходила туча!

Foto: J. Ć.

Kako se nezvanično saznaje, oko 15 sati Draška je, u hali koju je uređivao da bi u njoj započeo proizvodnju nameštaja, trebalo da poseti nepoznati muškarac, nakon čega je on svoja dva radnika poslao na pauzu. Kada su se vratili, zatekli su beživotno telo gazde, a pored njega macolu i sekiru, pa su odmah pozvali policiju.

Prema prvim tragovima, sve ukazuje da se ubistvo dogodilo u ovoj hali, ali i da je zločinu prethodila tuča, jer je sve bilo ispreturano. Po nalogu nadležnog Tužilaštva, juče je urađena i obdukcija, koja bi trebalo da rasvetli detalje ovog ubistva.

Načelnik odeljenja za biološke tragove u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, Ivan Stojanović obavio je delimičnu rekonstrukciju događaja na osnovu tragova krvnih mrlja nađenih u hali zaključio da je Draško ubijen oruđem koje je pronađeno pored njegovog tela.

Jedan od dvojice radnika rekao je kratko za naš list da su obojica povremeno radila kod ubijenog Draška, da se poznaju dugo iz komšiluka, ali da iz poštovanja prema porodici ne žele da iznose nikakve detalje. Ni u porodici ubijenog nisu bili rapoloženi za razgovor sa novinarima.

Foto: Privatna arhiva

PROMENIO PREZIME

KOMŠIJE kažu da Draška R. znaju kao prijatnog i ljubaznog čoveka. Kažu da je često bio odsutan, da je odlazio u inostranstvo, a nedavno je promenio porodično prezime, najverovatnije da bi lakše mogao da prelazi granicu, jer mu to možda nekada nije bilo dozvoljeno. Na društvenim mrežama koristio je porodično prezime, dok mu u ličnoj karti, kao i u podacima o firmi čiji je vlasnik, piše drugo. Iza sebe je ostavio dva maloletna deteta i suprugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati