POSLEDNJE ZBOGOM: Potresne poruke na društvenim mrežama za Aleksu G. (17) i Petra N. (16)

G. ĆIROVIĆ

13. 09. 2020. u 22:00

ПОСЛЕДЊЕ ЗБОГОМ: Потресне поруке на друштвеним мрежама за Алексу Г. (17) и Петра Н. (16)

Foto: Fejsbuk

KOBNA vožnja motorom u petak uveče je dvojicu tinejdžera - Aleksu G. (17) iz kraljevačkog prigradskog naselja Ribnica i Petra N. (16) iz vrnjačkog sela Gračac, odvela u smrt.

Tragična saobraćajna nesreća dogodila se na lokalnom putu u Gračacu kada su njih dvojica, vozeći se motorom "jamaha", kako se pretpostavlja, izgubili kontrolu nad dvotočkašem, sleteli u kanal kraj puta, udarili najpre u betonski mostić, a potom u obližnju metalnu kapiju. Na mestu udesa preminuo je Aleksa koji je upravljao motorom, dok je Petar povredama podlegao dva sata kasnije u kraljevačkoj bolnici.

Osim neutešnih roditelja i rođaka, za dvojicom nastradalih srednjoškolaca tuguju i njihovi prijatelji, brojni školski drugari i poznanici, ostavljajući potresne poruke na društvenim mrežama. Vršnjaci i na taj način žele da se oproste od Alekse i Petra.

- Bili su momci za primer koji nisu pravili nikakve probleme. Petar mi je školski drug i znam da je mnogo voleo motore i automobile. Ko je mogao i da pretpostavi da će baš na motoru i da prekine svoj mladi život. Svi smo potreseni - kaže jedan Petrov školski drug, takođe iz Gračaca.

POSLEDNJI ISPRAĆAJ

VREME i mesto sahrane nastradalih srednjoškolaca biće naknadno saopšteni. Do zaključenja ovog broja obdukcija nastradalih dečaka nije bila završena.

Za razliku od njega, Aleksa G. do te kobne večeri nikada nije vozio motor. To nam je potvrdio i njegov stariji brat Aleksandar, dodajući da su mladići pozajmili motor od jednog drugara da se provozaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)