NEDAVNO SE ČULA GALAMA: Evo šta kažu komšije o Aleksandri koja je sa detetom pala sa prozora u Lazarevcu (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2020. u 22:26

UVEK je bila nasmejana, teško nam je da mislimo da bi se ona odlučila na tako drastičan korak da sa detetom skoči sa šestog sprata - kaže jedna od stanarki zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu koje je juče potresla stravična nesreća kada su majka Aleksandra E. i njen trogodišnji sin T. T. pali sa šestog sprata zgrade.

НЕДАВНО СЕ ЧУЛА ГАЛАМА: Ево шта кажу комшије о Александри која је са дететом пала са прозора у Лазаревцу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

- Nisam čula da su ona i suprug ikada imali problema. Ali ko zna?... Jedna komšinica je nedavno čula neku galamu iz stana, ali nije znala da li su se svađali ili se dete igralo - rekla je stanarka solitera u Karađorđevoj 37.

Kako su Aleksandra i njen sinčić stradali utvrdiće istraga. Ono što za sad poznato je da su u 8.15 časova, sa terase šestog pala na plato na prvom spratu, iznad poslovnih prostorija lazarevačke "Lastre". Vrisku je čula prolaznica i odmaha policiju i Hitnu pomoć. U momentu kada su došle lekarske ekipe, mlada žena nije davala znake života. Verovatno je svojim telom ublažila pad sinčića, koji je bio živ, ali u teškom stanju, pa je odmah prevezen u Urgerntni centar gde je hitno operisan.

Posle nalaženja nagog tela nesrećne mlade žene na platou, policija je provalila u stan u kome je ona živela sa suprugom Nikolom T. i sinčićem T. T. Muž je u tom momentu spavao i navodno nije znao ništa o tragediji.

Kako je poginula Aleksandra, a teško povređen njen sin utvrđuje se, a jedna od mogućnosti, i to ona koja najčešće pominju istražitelji je da je mlada žena sa detetom u naručju skočila sa terase šestog sprata. Ako je to istina, za sada nije poznat razlog zbog koga se odlučlila na taj korak.

Rođaci poginule Aleksandre međutim odbijaju mogućnost da je u nameri da sebi i detetu oduzme život, sa T. T. skočila sa terase šestog sprata, kao i da je im je u tome "pomogao" njen suprug. Oni veruju da je sve splet nesrećnih okolnosti.

- Sumnjamo da je dete krenulo na terasu i da je ona pošla za njim. Ne verujem da bi se ubila, želela je to dete. Nije imala problema u braku. Bila je divna - rekao je njen brat Pavle C, sa kojim je Aleksandra E. odrasla.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije