SRBI OSTALI BEZ LETOVANJA DO KRAJA JULA: Grčki turoperater propao, Mouzenidis travel zove putnike da se jave da zajedno pronađu rešenje

Novosti online

23. 06. 2021. u 21:20

SVA putovanja za Grčku preko agencije Mouzenidis travel iz Beograda, koja bi trebalo da se realizuju od 27. juna do 31. jula su otkazana!

СРБИ ОСТАЛИ БЕЗ ЛЕТОВАЊА ДО КРАЈА ЈУЛА: Грчки туроператер пропао, Моузенидис травел зове путнике да се јаве да заједно пронађу решење

Foto P. Milošević

Beogradska agencija Mouzenidis travel poslala je danas mejl svima koji su preko njih uplatili aranžmane. U mejlu se navodi da su putovanja otkazana, te da je agencija iz Srbije spremna da potraži pravdu pred sudom u Solunu tako što će podneti prijavu protiv Mouzenidis grupe iz Soluna.

- Od Mouzenidis travel S.A. iz Soluna 23.6 2021. godine u jutarnjim časovima dobili smo mejl u kome smo obavešteni da se otkazuju turistički aranžmani od 27. juna do 31. jula. Time su ugrozili naše poslovanje, zbog čega smo već angažovali uglednu advokatsku kancelariju iz Soluna, specijalizovanu za ovu vrstu sporova da kroz privremenu meru izvršimo povraćaj sredstava koje smo im uplatili, kao i da nadoknadimo štetu koja nam je naneta - kažu u agenciji.

Mouzenidis travel poziva sve putnike da se jave ili da dođu u kancelariju u ulici Kneza Miloša 84. Beograd kako bi zajedno pronašli najbolje rešenje za sve putnike.

- Ponudićemo svakom svom klijentu dogovor i pokušati da pronađemo obostrano prihvatljivo rešenje da im se u što kraćem roku nadoknadi šteta koju su pretrpeli. Za sve rezervacije koje ne podležu potvrdi o zamenskom putovanju možemo ponuditi rešenje prebačaja putnika preko drugog inopartnera u Grčkoj ili neku drugu destinaciju - poručuju iz Mouzenidis travel.

Podsetimo, sve je počelo krahom poslovne imperije Borisa Mouzenidisa, čija je smrt bila triger za pad već koronom uzdrmane turističke kompanije o čijoj sudbini se već danima veća u Solunu. U ovom trenutku je pod znakom pitanja nekoliko desetina hiljada aranžmana korisnika iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Bugarske, Srbije, Severne Makedonije i Bosne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)