Voda iz prirode – Jazak voda

Promo

16. 04. 2021. u 10:36

Zbog čega je važno da pijemo kvalitetnu vodu?

Вода из природе – Јазак вода

Foto: Promo

Da li ste znali da kada osetite žeđ, postoji šansa da je vaše telo već dehidrirano? Žeđ može ukazati na to da ste izgubili čak 1 do 2 procenata sadržaja vode u svom telu, a kako je svakoj našoj ćeliji voda preko potrebna, ovi naizgled „mali“ procenti ne smeju se olako shvatati. Kako veliki deo ljudskog tela čini upravo voda, ona predstavlja neophodni izvor života. Čak i kada smo bolesni sa povišenom temperaturom, voda isparava sa kože u pokušaju organizma da snizi sopstvenu temperaturu, te je hidratacija tela vrlo važna.

I sam kvalitet vode koju pijemo je vrlo značajan, a on većinom zavisi od kvaliteta njenog izvora, tehnologije punjenja, pa čak i od sistema distribucije boca. Svi težimo tome da pijemo što čistiju vodu, koja u sebi sadrži i kompleks minerala koji zajedno imaju pozitivan uticaj na naš organizam. Jedna takva voda već dugi niz godina svoje mesto pronalazi u maloprodajnim objektima širom Srbije, kao i na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, a koja se svojim kvalitetom zasigurno izdvaja. U pitanju je Jazak voda – koja izvire u srcu Fruške Gore, jednog od najlepših prirodnih parkova u našoj zemlji.

Filtrirana prirodnim putem kroz dolomitsko-krečnjačke stene stare više od 30 miliona godina, Jazak voda u svom sastavu ima minerale neophodne za adekvatno funkcionisanje tela i hidrataciju, a optimalna pH vrednost čini je pogodnom za konzumaciju tokom celog dana.

Zbog važnosti koju voda ima za naš organizam najbolji savet je da pažljivo birate vodu koju svakodnevno konzumirate i omogućite sebi u svakom gutljaju ono najbolje iz prirode – prirodno dobru Jazak vodu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara