OVO JE NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U SRBIJI: Briga o zaposlenima i humanost uvek na prvom mestu

Promo

01. 04. 2021. u 12:00

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

ОВО ЈЕ НАЈПОЖЕЉНИЈИ ПОСЛОДАВАЦ У СРБИЈИ: Брига о запосленима и хуманост увек на првом месту

Foto: Piksabej/printskrin

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja.

Ovo je priča o tržišnoj dominaciji domaćeg brenda koji sa velikim uspehom Srbiju predstavlja na 30 tržišta Evrope i sveta.

Najveći humanitarac na celom Balkanu

Već godinu dana zaposleni u kompaniji Meridian svakodnevno obilaze čitavu Srbiju, ali i region i pomažu sugrađanima u nevolji – pre svega lekarima i medicinskim sestrama, ali i udruženjima građana, kulturnim ustanovama, amaterskim sportskim savezima i klubovima, darovitim studentima.

U narednom periodu sledi još veći broj projekata iz oblasti društvene odgovornosti, kao i početak rada humanitarne fondacije “Od srca sa ljubavlju”.

Projekat „Moj prvi posao“

Kompanija Meridian je već od prvog naleta krize posebnu brigu vodila o dobrobiti zaposlenih. Usred velike krize 2020, Meridian za celih 30% povećava broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019. Angažovani su domaći mladi stručnjaci, najčešće svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video i slot igara, digitalnog marketinga.

Sa velikim zadovoljstvom Meridian najavljuje i novi projekat “Moj prvi posao” gde će, u saradnji sa domaćim visokoškolskim ustanovama, ponuditi zaposlenje najboljim svršenim studentima.

Ubedljivo najveća ponuda u regionu

Samo od početka pandemije, Meridian je uspešno lansirao čak 20 novih proizvoda, čime je “cementiran” liderski status kompanije u pogledu ponude dostupne igračima – reč je o ubedljivo najvećem broju mečeva i kvota za standardno i uživo klađenje, na sportske, ali i kulturne i političke događaje u Srbiji, regionu i svetu. Osim novih igara, predstoje i ozbiljne investicije u unapređenje loyalty sistema i bonusa.

Uvek uz svoju zajednicu - kompanija Meridian.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...