VOZAČI OPREZ: Magla i mestimična poledica na pojedinim putevima

Tanjug

28. 03. 2021. u 20:17

ZBOG najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

ВОЗАЧИ ОПРЕЗ: Магла и местимична поледица на појединим путевима

Foto: N.Živanović

Postoji i mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz "Puteva Srbije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)