OVO JE SVETLANA, NAJSREĆNIJA DOBITNICA DOSAD!: Preuzela stan koji je na neobičan način dobila u igri Uzmi račun i pobedi

Novosti online

29. 01. 2021. u 11:24

DOBITNICA stana u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne "Uzmi račun i pobedi" Svetlana Janković iz Kragujevca potpisala je juče u Vladi Srbije ugovor o vlasništvu nekretnine od 80 kvadrata.

ОВО ЈЕ СВЕТЛАНА, НАЈСРЕЋНИЈА ДОБИТНИЦА ДОСАД!: Преузела стан који је на необичан начин добила у игри Узми рачун и победи

Foto: Printscreen

- Stan mi mnogo znači, imam dvoje dece, tako da je došao u pravi čas - rekla je Svetlana i priznala da bi volela da nagrada podstakne njenog sina da se vrati iz inostranstva.

Do glavne nagrade Svetlana je došla na zaista neverovatan način!

Među osam miliona koverti koje su učestvovale u izvlačenju svega četiri su bile Svetlanine. Posebno je zanimljivo da je rvač Davor Štefanak prvobitno izvukao koverat Ane Pavković iz Sombora, ali je komisija naknadno utvrdila da njoj za stan nedostaje jedan račun.

Direktor Građevinske direkcije Srbije Mirko Petrović rekao je da je Svetlanin stan poslednji trosobni koji će biti dodeljen u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020".

- Ostali stanovi su dvosobni površine 52 kvadrata - rekao je Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...