“VALJDA STE SHVATILI...” Supruga Mike Aleksića ugledana ispred škole izgovorila jednu rečenicu (FOTO)

D. Balšić/M. Dragović

20. 01. 2021. u 17:55

“ВАЉДА СТЕ СХВАТИЛИ...” Супруга Мике Алексића угледана испред школе изговорила једну реченицу (ФОТО)

Foto: D. Balšić

NAKON što je osumnjičen za silovanje, supruga Mike Aleksića, Biljana, nije mnogo govorila.

Biljana Mašić se povukla nakon što je njen suprug osumnjičen za silovanje. Večeras je ispred škole u Knez Mihailovoj zamoljena za komentar povodom užasnih optužbi na šta je kratko odgovorila da nema komentar:

Foto: M. Dragović

 

- Nemam komentar, valjda ste shvatili da nemam - to je sve što je rekla supruga Mike Aleksića.

Nakon što je ušla u objekat, polako su počeli da pristižu roditelji sa decom koja pohađaju pomenutu školu, ali nisu želeli da išta komentarišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

milutin

20.01.2021. 18:40

Gospođa profesor sa FDU je došla da drži časove glume deci i srednjoškolcima koje priprema za prijemni na istom fakultetu (na kom ima klasu tj vrši odabir studenata koji će biti primljeni). Ako ovo nije korupcija i protekcija, onda šta je? Koliko ja znam, profesorima u srednjim i osnovnim školama je zabranjeno da drže privatne časove učenicima škole u kojoj rade (a posebno učenicima kojima predaju) i mogu da dobiju otkaz zbog toga. Očigledno da za FDU to ne važi!

Sasa

21.01.2021. 18:17

Neznam zenu..ali neznam ni sta da mislim o njoj sobzirom da je ona isla kod istog tog Mike u grupu.a kasnije mu postala zena..sama logika pretpostavlja da se tu nesto desavalo i dok mu je bila ucenica.