OGLASILA SE SUPRUGA ČEDE JOVANOVIĆA: Dijagnoza je uspostavljena - ovo jedina istina o njegovom stanju

Novosti onlajn

14. 01. 2021. u 10:43

ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Дијагноза је успостављена - ово једина истина о његовом стању

Čedomir i Jelena Jovanović

Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno decu. Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva reč o neistinama.

- Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog dece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno - počinje priču supruga lidera LDP.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopštio lekarski konzilijum ne predstavljaju ništa drugo nego spekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima- navodi Jovanovićeva.

Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno poverenje u sjajan i vrlo posvećen tim lekara i na putu je da se oporavi.

- Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje - kaže ona.

Dodaje i da je trenutno stanje njenog supruga posledica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

- LJudi, budite oprezni, nosite maske, držite distanci i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, jer mislim da i dalje većina nije svesna koliko je korona opasna - zaključuje Jelena Jovanović.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Violeta

14.01.2021. 11:25

Drago mi je da je on dobro,a ipet,mi koji nismo Ceda ne mozemo da dobijemo ni uput za specijalistu ili ultrazvuk,a o odnosu lekara i da ne govorimo

Fungi

14.01.2021. 11:36

Kako sam se nasmejao kad su napisali da je lider, pa on nema vise clanova koliko ljudi moze biti u pokeru. Lider cega? A za njegovo zdravlje, mogu da kazem da ima nekog gore ko odozgo vidi sve!

vladimir

14.01.2021. 17:30

cedo,sve najbolje imas te dece ,treba to izdrzavati ,pa kad se oporavis da nastavis da me zivciras,ovi su neozbiljni,ti si autentican protivnik sve najbolje