OGLASILA SE SUPRUGA ČEDE JOVANOVIĆA: Dijagnoza je uspostavljena - ovo jedina istina o njegovom stanju

Novosti onlajn

14. 01. 2021. u 10:43

Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno decu. Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva reč o neistinama.

ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА ЧЕДЕ ЈОВАНОВИЋА: Дијагноза је успостављена - ово једина истина о његовом стању

Čedomir i Jelena Jovanović

- Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog dece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno - počinje priču supruga lidera LDP.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopštio lekarski konzilijum ne predstavljaju ništa drugo nego spekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima- navodi Jovanovićeva.

Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno poverenje u sjajan i vrlo posvećen tim lekara i na putu je da se oporavi.

- Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu na bolje - kaže ona.

Dodaje i da je trenutno stanje njenog supruga posledica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

- Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distanci i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, jer mislim da i dalje većina nije svesna koliko je korona opasna - zaključuje Jelena Jovanović.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja