U KAKVOM JE STANJU ČEDA JOVANOVIĆ: Lider LDP-a ponovo u bolnici, izvori kažu - Bilo je zastrašujuće

Novosti online

10. 01. 2021. u 14:25

LIDER LDP Čedomir Jovanović ima obostranu upalu pluća, praćenu jakim bolovima u grudnom košu i stomaku i to je, kažu u LDP, najverovatnije povezano s teškim oblikom korone koji je imao u julu. Jovanović je testiran, ali sada nije pozitivan na koronu.

У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ: Лидер ЛДП-а поново у болници, извори кажу - Било је застрашујуће

D. Balšić

 Jovanović ima konstantno povišen pritisak, a šta je uzrok bolova još se ne zna. Njegovo stanje lekari s pažnjom prate.

- Jovanović ima obostranu upalu pluća koja se prenela na dijafragmu. Pritisak je povišen, verovatno zbog bolova koje trpi i teško se vraća u normalne vrednosti.

Izvor kaže da je tokom večeri kada je Jovanoviću pozlilo sve izgledalo kao infarkt i da je bilo zastrašujuće.

Foto: Tviter

- Ljudi moraju da shvate kakvo je ovo zlo i da je vakcina neophodna da bismo sačuvali živote - kaže naš sagovornik.

 Pre dva dana  Jovanović je primljen u bolnicu zbog upale pluća. On je u julu 2020. godine bio u Infektivnoj klinici u Beogradu zbog infekcije kovidom-19 od koje se uspešno oporavio. Imao je tešku upalu pluća.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!