BOŽIĆNA RADOST ZA MALE HEROJE - Ministarka Vujović i Meridian uručili paketiće za decu sa onkologije

Promo

08. 01. 2021. u 12:00

БОЖИЋНА РАДОСТ ЗА МАЛЕ ХЕРОЈЕ - Министарка Вујовић и Меридиан уручили пакетиће за децу са онкологије

Foto: Promo

NAJVEĆA je radost božićnih praznika zajedništvo, trpeza i iskreni osmesi dece.

Zato se i u danima za nama kompanija Meridian pobrinula da praznični duh radosti dopre do naših najmlađih sugrađana – onih koji već sada vode najvažnije životne bitke.

Kompanija Meridian i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović uručili su paketiće Udruženju „Uvek sa decom“, koje se već trideset godina brine o lečenju mališana na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Nadam se da ćemo im ulepšati predstojeće praznike, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim redovnim aktivnostima, porodici i drugarima - rekla je Vujović i zahvalila se društveno odgovornoj kompaniji "Meridian" na obezbeđenoj donaciji, kao i udruženju "Uvek sa decom" koje će se pobrinuti da paketići stignu do mališana kojima su namenjeni.

Pored činjenice da su božićni praznici svojevrsna tradicija kada je reč o donacijama kompanije Meridianbet, poseta Udruženju “Uvek sa decom” nastavak je opsežne kampanje u kojoj je ovaj evropski poslovni brend, usred pandemije, kroz donacije neprekidno na kriznim žarištima širom Evrope. To su prepoznali i najviši državni organi, čime je još jednom potvrđena reputacija Meridiana kao apsolutnog regionalnog lidera u svojoj delatnosti, ali i odgovornom poslovanju.

- Božićni praznici su, već tradicionalno, period humanosti u Meridianu, kada se trudimo da pomognemo i bar malo ulepšamo praznični period mališanima - superherojima, koji se bore za ozdravljenje od najtežih bolesti. Drago nam je da smo u saradnji sa ministarkom Irenom Vujović danas obradovali mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju – istakao je Damjan Stamenković, direktor operativnih poslova kompanije Meridian.

U godini koju smo nedavno ispratili, kompanija Meridian svakodnevno je organizovala i koordinirala akcijama pomoći kako zdravstvenim centrima, tako i lokalnim organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, a organizovala je i akcije prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana od retkih i opasnih bolesti.

Iz kompanije Meridian još dobrih vesti - najavljuju još više donacija i društveno odgovornih projekata u 2021. godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Mara457

08.01.2021. 12:24

Ovo je za svaku pohvalu i primer Ulepsali ste im bar taj dan ako nista drugo i izmamili osmehe toj decici Svaka cast meridianu i ministarki

Dambo

08.01.2021. 18:10

Meridian je jos jednom pokazao koliko je velika i jaka firma,uvek tu kada je pomoc potrebna. Humanost na prvom mesto,sve cestitke na jos jednoj akciji.