POLICIJA PRONAŠLA VANDALA: Identifikovan Nišlija koji je izgrebao auto Tiodoroviću, na potezu tužilaštvo

Novosti online

08. 12. 2020. u 21:20

ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА ВАНДАЛА: Идентификован Нишлија који је изгребао ауто Тиодоровићу, на потезу тужилаштво

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

NIŠKA policija identifikovala je osobu koja je juče izgrebala auto prof. dr Branislavu Tidoroviću, a radi se o četrdesetšestogodišnjem Nišliji, a za sada nema informacija o motivima ovog vandalskog čina.

On bi mogao da odgovara za krivično delo oštećenja i uništenja tuđe stvari, a da li će se zaista naći na sudu odlučiće Osnovno javno tužilaštvo kojem je policija prosledila izveštaj o ovom događaju.

Na tužilaštvu je da utvrdi da li su se u radnjama ovog Nišlije stekli elementi ovog krivičnog dela, te da se izjasni da li se ono goni po službenoj dužnosti li po privatnoj tužbi – navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Incident se dogodio ispred zgrade u kojoj profesor živi.

Komentarišući ovaj incident, Tiodorović je nagalsio da nije političar i da se ne bavi politikom te da ne može da shvati da se neki ljudi bave politikanstvom i u vreme epidemije.

- U sve ovo sam ušao čista srca, a danas povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle ? I zašto? - upitao je Tiodorović.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nebojša

08.12.2020. 23:48

Na zalost to nije krivicno delo koje se goni po sluzbenoj duznosti, ba rem do sada nije bio takav slucaj u Srbiji, a MORAO BI. Zasluzuje zestoku kaznu.