DR TIODOROVIĆU IZGREBALI AUTO DOK JE BIO NA SASTANKU: "Ne bavim se politkom! Ja sam lekar i ne znam zašto ovo rade"

Novosti online

07. 12. 2020. u 19:08

PROFESORU Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu i članu Kriznog štaba, danas je izgreban automobil dok je bio na sastanku u Gradskoj kući u Nišu.

ДР ТИОДОРОВИЋУ ИЗГРЕБАЛИ АУТО ДОК ЈЕ БИО НА САСТАНКУ: Не бавим се политком! Ја сам лекар и не знам зашто ово раде

Foto: Tanjug

Kad je izašao sa sastanka, dr Tiodorović je na površini svog crnog automobila primetio ogrebotinu dugačku oko metar i po duž prednjih i zadnjih vrata na strani vozača. Oštećenje je očigledno napravljeno metalnim predmetom, možda ekserom ili ključem, i jasno je da nije nastalo slučajno.

Profesor Tiodorović kaže da "ne razume kako se pojedini ljudi bave politikanstvom u toku epidemije, umesto da svi budemo jedinstveni u borbi protiv virusa".

- Ja nisam političar i ne bavim se politikom! U sve ovo sam ušao čista srca, a danas, povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle? I zašto?! - kaže dr Tiodorović.

Dr Tiodorović je ogorčen i što se minulih dana našao na udaru pojedinaca u javnosti da je "nestručan", kao i pojedinih političara iz opozicije koji su kritikovali to što je njegova ćerka Danica, dermatovenerolog, koja je u dva naleta lečila obolele u kovid bolnici KC Niš, postavljena na mesto pomoćnika generalnog direktora KC Niš za obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost.

- Tata prodaje maglu narodu, a za nagradu funkcija ćerki - glasila je jedna od takvih objava na društvenim mrežama.

- Ja, koji sam se usavršavao u Pasterovom Institutu u Parizu, koji sam prošao kroz 200 epidemija kao lekar, da budem prozvan da sam nestručan?! Izvinite, ali mene to uznemirava. Poslednjih dana sam takođe doživeo da prozivaju moju ćerku što je postavljena na mesto pomoćnika generalnog direktora KC Niš. Zašto neko, pre nego što išta kaže, ne proveri nečiju biografiju, i moju i njenu?! Njenu stručnost niko ne može dovesti u pitanje u naučnim krugovima, ona ima reference za obavljanje te funkcije. Čemu sve ovo od naroda koji ja toliko volim? - kaže profesor Tidorović.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!