SRBIJA PONOVO NA CRVENOJ LISTI SLOVENIJE: Obavezan karantin za sve koji pređu granicu

Tanjug

05. 11. 2020. u 19:48

VLADA Slovenije dodala je Srbiju na crvenu listu nebezbednih zemalja, što znači da će za one koji dođu iz te zemlje biti obavezan odlazak u karantin, saopštio je ministar unutrašnjih poslova te zemlje Aleš Hojs.

СРБИЈА ПОНОВО НА ЦРВЕНОЈ ЛИСТИ СЛОВЕНИЈЕ: Обавезан карантин за све који пређу границу

Foto EPA

On je, govoreći o novim merama koje su uvedene u toj zemlji zbog korona virusa, rekao da će Srbija od ponedeljka biti na crvenoj listi.

Hojs je dodao da je vlada savetovala protiv svih putovanja izvan zemlje, koja nisu nužna, prenosi STA.

Vlada Slovenije produžila je danas zabranu kretanja između opština i zabranu okupljanja više od šest osoba za još nedelju dana, ali je dozvolila da se otvore još neka preduzeća i službe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara