SRPSKI FEJSBUK ZA KUCE: Virtuelna zajednica u Srbiji bogatija za neobičan i jedinstven servis

J .Stojković

02. 09. 2020. u 15:42

VIRTUELNA zajednica u Srbiji od nedavno je bogatija za neobičan i jedinstven servis na našem podnevlju namenjen psima, tačnije njihovim vlasnicima.

СРПСКИ ФЕЈСБУК ЗА КУЦЕ: Виртуелна заједница у Србији богатија за необичан и јединствен сервис

Foto: Privatna arhiva

Nenad Savić iz Beograda idejni tvorac i vlasnik prve društvene mreže ovakvog tipa, kaže za Novosti da je ova mreža za par dana naišla na veliko interesovanje.

Nenad Savić/Foto: Privatna arhiva

Vlasnici pasa na KucKuc društvenoj mreži mogu da naprave profile svojim psima, da pronađu istu rasu kao što je njihov pas radi upoznavanja pasa, druženja pasa, uparivanja pasa, da čitaju blogove o psima, pronađu veterinara, grumera, pet-šopove, pansione za pse – objašnjava Savić.

Saksofon i bela uniforma

Zanimljivo je da čovek koji je vlasnik ove mreže nije ni veterinar,a za sada ni vlasnik psa, već radiološki tehničar i saksofonista.

Nenad Savić kaže da će uskoro postati vlasnik psa i da je potpuno oduševljen razmenom emocija na relaciji vlasnika i njihovih ljubimaca.

On priča kako su on i njegov prijatelj još pre dve godine došli na ovu ideju, ali da se prijatelj u međuvremenu iselio iz zemlje, tako da je Nenad uspeo sam da realizuje ideju.

Jedna od naših misija je da podignemo svest o usvajanju pasa, te smo ubacili i azile koje naši korisnici mogu da posete kako bi usvojili psa. Dakle ideja je da se na ovoj društvenoj mreži okupe svi vlasnici četvoronožnih ljubimaca – kaže Savić.

Društvena mreža nalazi se na veb adresi www.kuckuc.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)