ŽENA SE SAMA PORODILA U TAKSIJU! Željko će ovaj dan pamtiti do kraja života - Čim je sela, video je da će biti svašta!

J. Lemajić

26. 08. 2020. u 16:34

IAKO kao taksista radi već osam godina, smenu u utorak popodne, Subotičanin Željko Cvetojević još će dugo pamtiti. U njegovom vozilu, na putu do bolnice, porodila se jedna sugrađanka i na svet donela devojčicu.

ЖЕНА СЕ САМА ПОРОДИЛА У ТАКСИЈУ! Жељко ће овај дан памтити до краја живота - Чим је села, видео је да ће бити свашта!

Foto: J. L.

- Verujte da sam još u šoku. Vožnju sam primio oko 17 časova i rekli su da je hitno i da požurim – priča nam Željko, vozač „Grand taksija“.  – U kola je ušlo četvoro putnika, među kojima i jedna trudnica. Po njenom izrazu  odmah sam video da je situacija ozbiljna. Svi su bili preplašeni, pokušao sam da ih umirim uobičajenim pitanjima. Ali po pomeranju sedišta video sam da će biti svašta

Usredsređen na put, vozač je krajičkom oka motrio situaciju na zadnjem sedištu. Vožnja do Opšte bolnice trajala je svega oko osam minuta, a u jednom trenutku je primetio komešanje.

- Kada smo stigli do kapije bolnice, svi su izašli iz kola osim trudnice i mene. Od bolničke kapije do hitnog prijema žena se porodila. Odmah je stigao medicinski tehničar sa hitnog prijema, beba već bila napolju i porođaj je obavljen na zadnjem sedištu – dalje će Željko. – Potom su majka i beba prebačeni na krevet i uveli su ih u bolnicu.

Majka je, kako kaže, bila potpuni vladalac situacije i kako joj to nije bio prvi porođaj, sve je učinila da beba bude dobro.

- Stvarno je kao vučica donela na svet novi život. Ovo je za mene jedno potpuno novo i jako emotivno iskustvo, osećaj je neopisiv i puno mi je srce što je sve dobro prošlo, što sam stigao na vreme – uz osmeh će vozač. -  Ne znam kao se žena zove, u tom trenutku nije mi ni palo na pamet da pitam.  Beba je zdrava, majka takođe, a to mi je najvažnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima