KAKO NAPRAVITI DOBRU FOTOGRAFIJU NOĆU: Huawei nova 9 u ovom pogledu ima nekoliko inovacija, tako da fotke i video snimci dobro izgledaju

Promo

26. 11. 2021. u 17:00

SERIJA modela kineskog proizvođača pametnih telefona Huawei nova od lansiranja, pre pet godina, postavila je inovacije i najbolje tehnologije za svoj temelj.

КАКО НАПРАВИТИ ДОБРУ ФОТОГРАФИЈУ НОЋУ: Huawei nova 9 у овом погледу има неколико иновација, тако да фотке и видео снимци добро изгледају

Foto Promo

Novi član porodice Huawei nova 9 nastavio je tim pravcem. Ovaj pametni telefon dolazi nam sa kamerama vrhunske tehnologije poput RYYB, niza filtera u boji (CFA) i XD Fusion Engine što doprinosi izuzetnom iskustvu fotografisanja.

Nova vizura sveta

Reputaciju lidera kada je reč o kvalitetu fotografija koje prave pametni telefoni, Huawei opravdava najnovijim modelom Huawei nova 9. Današnji pametni telefoni ne mogu da se zamisle bez odličnih kamera. Tako i nova 9 donosi algoritme za obradu fotografija od premijum klase prethodnih modela.

AI Quad uređaj kamera kod Huawei nova 9 telefona opremljen je novim sistemom Ultra Vision kamera i to: glavnom od 50 MP i prednjom, tzv. selfi kamerom od 32 MP. Moćna tehnologija kao što su RYYB filter za boju i XD Fusion Engine poboljšavaju kvalitet slika i omogućuju da se zadrži svaki detalj. Ovi senzori od 1 / 1,56 inča osiguravaju visoku osetljivost na svetlo omogućavajući i da se zadrži i do 40 odsto više svetlosti nezavisno od doba dana.

Kamere Huawei nova 9 telefona, uz bogat paket različitih režima snimanja, nude vrhunsko iskustvo fotografisanja i snimanja video zapisa, kao i njihovog uređivanja, ali i dobru zabavu.

Pre svega, vrhunska rezolucija je zagarantovana, bilo da slikate noću ili u uslovima smanjene vidljivosti.

Zapanjujuće fografije čak i noću sa Ultra Vision kamerom od 50 MP

Moćan hardver radi sa softverom vodeće klase, kako bi korisnicima omogućio da snime sadržaj visokog kvaliteta, bilo da je reč o fotografijama obrisa grada noću, portretima sa “kremastim” bokeh efektom ili zadivljujućim makro slikama.

Foto Promo

Jedinstveni algoritam za Super Night Selfie i Night Portrait Mode besprekorno obavlja posao, pa vaše noćne fotografije konačno mogu biti reprezentativne. Situacija je identična i sa noćnim video zapisima, zahvaljujući Extreme Night Shoot i Night Selfie Video funkcijama. Jednostavno, sa novim Huawei nova 9 telefonom prepreke za profi fotke i snimke više ne postoje.

Za još dublji doživljaj tu su i dodatne opcije za simultano snimanje prednjom i zadnjom kamerom, slika u slici, Slow-motion i Time-lapse video zapisi, a AIS tehnologija stabilizacije videa na prednjoj i zadnjoj kameri eliminiše efekat drhtavih ruku. Drugim rečima, Huawei nova 9 je idealan telefon za TikTok i Instagram Reels snimke na kojima će vam mnogi pozavideti.

Selfi kao profesionalac

Posebno je zanimljiva prednja, tzv. selfi kamera. Opremljena je sa 32 MP i senzorom od 1/2,8 inča, a pored fotografija pravi i 4K video zapise, što je posebna povlastica za sve one koji provode dosta vremena na društvenim mrežama ili prave vlogove.

Huawei nova 9 takođe nudi i mnogobrojne efekte za ulepšavanje selfija koji reprodukuju detalje lica, kako bi tonove i teksturu kože učinili autentičnijim i prirodnijim u odnosu na složene pozadine i njihove izvore svetlosti.

Foto Promo

Budite reditelj svojih snimaka

Najbolji i najupečatljiviji trenuci ponekad dođu u najmanje očekivanim okolnostima. Zato, budite spremni da ih uvek uhvatite i ne dozvolite da tehnička ograničenost vašeg uređaja ograniči vašu kreativnost. Zahvaljujući Huawei nova 9 možete ostati dinamični i živeti život punim plućima.

Bilo da snimate koncert, prijatelje na rođendanskoj zabavi ili panoramu grada koji posećujete na odmoru, uvek morate obraćati pažnju na dve stvari – šta je ispred a šta iza objektiva kamere. Sa kontinuiranim prednjim/zadnjim snimanjem možete da snimite obe strane u jednom video snimku, bez potrebe za naknadnim uređivanjem, a sa video zapisom za dvostruki prikaz možete čak i da reprodukujete obe perspektive odjednom.

I prednja i zadnja kamera na Huawei nova 9 telefonu podržava 4K video snimanje sa 30 kadrova u sekundi, a takođe podržavaju i AIS tehnologiju za stabilizaciju videa. Visoka definicija i brzina kadrova omogućuju primamljive detalje i glatke pokrete za vrhunski video doživljaj. A ako želite da postignete i dodatni stilski efekat, postoji ugrađena podrška za usporeno snimanje, kao i podrška za snimanje video zapisa u vremenskom intervalu.

Huawei nova 9 ima 6,57-inčni ekran koji može prikazati do 1,07 milijardi boja. Ovaj uređaj odlikuju i 120HHz Original-Colour ekran zaobljenih ivica, brzinu dodira od 300 Hz i raspon boja P3 za stvaranje fotografija ispunjenih detaljima. Baterija od 4300mAh daje puno vremena za uživanje u korišćnju ovog telefona, a tu je i podrška za brzo punjenje sa 66W HUAWEI SuperCharge punjačem.

Huawei nova 9 pruža osećaj brzog, glatkog i moćnog telefona, uz izvrsno iskustvo korisnika, u svakodnevnim radnjima, tako i tokom zabave zahvaljujući mobilnom procesoru Snapdragon 778G 4G, dopunjenoj naprednim Huawei rešenjem za hlađenje i tehnologijom veštačke inteligencije.

Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama