SELFI POSLE UDESA: Voz mu smrskao "mercedes", a on rešio da ovekoveči dan kada je samo ludom srećom preživeo! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

06. 10. 2021. u 19:31

NA društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi čovek kako pozira ispred uništenog automobila.

СЕЛФИ ПОСЛЕ УДЕСА: Воз му смрскао мерцедес, а он решио да овековечи дан када је само лудом срећом преживео! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin Tviter/@DordeStojkovic

U pitanju je vlasnik "mercedesa" čiji je prednji deo smrskan, pa je verovatno hteo da ovekoveči dan kada mu je voz umalo došao glave. Pre njegovog selfija, na društvenim mrežama se pojavio i snimak nesreće koja se desila 4. oktobra u 16.20 na pruzi Beograd-Bar, u mestu Vreoci.

Kako su posle nesreće naveli iz preduzeća "Infrastrukture železnica Srbije", svi putni prelazi na ovom delu barske pruge su pod video nadzorom, pa smo zahvaljujući tom snimku videli šta je prethodilo selfiju. Kako se vidi na snimku, u trenutku pre nego što je naišao voz, rampe su spuštene, ali nestrpljivi vozač nije hteo da sačeka, pa izlazi iz auta da pogleda malko ide li voz. Utisak je da više obraća pažnju na svoju levu stranu. Vraća se u automobil i pokušava da manevriše pored rampe. Tada nailazi voz sa desne strane, a on prestrašen da neće imati vremena da automobil vrati u rikverc, izleće iz auta ostavljajući ga na milost i nemilost zahuktalom vozu.

Da je zaista reč o selfiju posle nesreće, dokaz je i službeni automobil kablovskog operatera koji se vidi na fotografiji, ali i na snimku nesreće kako staje iza"mercedesa".

A rezultat vidimo na njegovom selfiju, jer se na snimku ne vidi prava razmera štete na autu.

Foto: Printskrin Instagram/ Podgorički vremeplov

Vozač (35) je u prvom trenutku pobegao sa lica mesta, ali se nešto kasnije, po dolasku policije, vratio i javio pripadnicima MUP-a, saopštili su iz nadležnog preduzeća.

Da li je fotografija nastala pre ili kada se vratio na mesto nesreće, ostalo je nepoznato.

"Da si ti nama živ i zdrav, brate, pa sledeći put bez oklevanja", pišu u komentarima na selfi, kao i "Da slaviš taj datum kao drugi rođendan", ali je i mnogo onih koji nemaju lepe reči za vozača "mercedesa".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - MANASTIR ARHANGELI: Zadužbina Dušana Silnog, paljena i pljačkana, i dalje živi

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a