DRAKONSKA KAZNA ZBOG SELFIJA SA DEPAJEM: Trinaestogodišnji Amin preko noći postao zvezda u Holandiji, ali platiće visoku cenu slave (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2021. u 15:41

FUDBALER Barselone Memfis Depaj obeležio je utakmicu između Holandije i Crne Gore kao dvostruki strelac, ali i kao akter selfija koji je s njim uradio 13-godišnji Amin.

ДРАКОНСКА КАЗНА ЗБОГ СЕЛФИЈА СА ДЕПАЈЕМ: Тринаестогодишњи Амин преко ноћи постао звезда у Холандији, али платиће високу цену славе (ВИДЕО)

FOTO: Selfi/Moet Amin

Dva dana nakon selfija sa ljubimcem Amin je saznao kaznu koju mu je odredio fudbalski savez Holandije. On i ostalih 15 navijača koji su utrčali u teren Filips arene u Ajndhovenu kažnjeni su sa po pet godina zabrane dolaska na stadione.

S tim što je u Aminovom slučaju, zbog godina počinitelja, veći deo kazne preinačen u uslovnu, pa će on već posle 15 meseci moći da dođe na utakmicu, ali će biti pod nadzorom sledećih 45 meseci i ukoliko u tom periodu ponovi prekršaj, aktiviraće se puna kazna.

Osim toga, Aminovi roditelji moraće da plate i novčani deo kazne, koji u njegovom slučaju iznosi 100 evra, dok će stariji prekršitelji morati da plate po 450.

Inače, Amin je posle utakmice u Ajndhovenu postao prava medijska zvezda u Holandiji. Gostovao je u nekoliko TV emisija gde je govorio o sebi i svojoj ljubavi prema Memfisu, Barseloni i holandskoj reprezentaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)