POLICAJAC NEŠA JE ZVEZDA DANA U SRBIJI: Strpljivo odgovara na pitanja radoznale devojčice, fotografija oduševila javnost (FOTO)

Novosti online

25. 07. 2021. u 12:57

FOTOGRAFIJE devojčice koja u policijskoj stanici u Barajevu strpljivo čeka u redu za pasoš i ćaska sa policajcem osvojila je srca korisnika društvenih mreža u Srbiji.

ПОЛИЦАЈАЦ НЕША ЈЕ ЗВЕЗДА ДАНА У СРБИЈИ: Стрпљиво одговара на питања радознале девојчице, фотографија одушевила јавност (ФОТО)

Foto: Instagram/mup__srbije

Kako piše u komentarima, policajac koji brižno i pažljivo razgovara sa devojčicom se zove Neša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mup__srbije (@mup__srbije)

Fotografiju je na svom Instagram nalogu objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, a u opisu stoji:

- Dok je strpljivo čekala red za pasoš u Policijskoj stanici Barajevo, jedna devojčica ćaskala je sa policajcem. Imala je razna pitanja vezana za posao koji policajci obavljaju, a naš kolega joj je na svako rado odgovorio. Možda je ova mala devojčica naša buduća koleginica. Od svih pohvala koje dobijamo za rad, najznačajniji nam je iskren dečiji osmeh - objavljeno je na zvaničnoj Instagram stranici MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)