DIVLjA vožnja u Beogradu: Pogledajte kako je vozač napravio niz prekršaja za samo 15 sekundi (VIDEO)

Novosti Online

subota, 07. 03. 2020. u 11:21

ДИВЉА вожња у Београду: Погледајте како је возач направио низ прекршаја за само 15 секунди (ВИДЕО)
Sebično i bezobzirno popeo se na trotoar, pa smelo i agresivno obišao čitavu raskrsnicu, pešačka ostrva i tako izbegao čekanje zelenog svetla

DOK je kolona automobila čekala zeleno svetlo na raskrsnici, jedan vozač našao je prečicu - a svojim ponašanjem pokazao nekulturu, bezobrazluk, i nepoštovanje svih drugih vozača, ali i pešaka koji su potencijalno mogli da se nađu na njegovoj putanji.

Sebično i bezobzirno popeo se na trotoar, pa smelo i agresivno obišao čitavu raskrsnicu, pešačka ostrva i tako izbegao čekanje zelenog svetla.

- Po meni ovde postoji samo jedan prekršaj - nasilnička vožnja. Za nešto ovako u Nemačkoj bi ga odma vodili kod psihijatra. U SAD bi momentalno išao u zatvor - kazao je Dramir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Koliko prekršaja je napravio, pogledajte na snimku.
(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

milka

07.03.2020. 12:53

i ovde treba uvesti za nasilnicku voznju obavezno pored kazne 30 dana posmatranja u psih.ustanovi pa ako ustanove da je retard uzeti dozvolu

petar

07.03.2020. 12:59

uveo bi u zakon da svako moze dostaviti snimak prekrsaja policiji na mejl koji bi pregledao forenzicar da se utvrdi da nije montaza, posle toga kazna po zakonu,brzo bi zavladao red

Djidja

07.03.2020. 13:15

kao neko kome je posao vezan svakodnevno za saobracaj, mogu slobodno da kazem da je ovo sitnica u odnosu sta se jos radi na drumovima, to se ne moze opisati kakav bezobrazluk, drskost a pogotovo bahatost postoji kod nasih vozaca, 70% od njih su vozaci sa skupim automobilima! gde je tada saobracajna policija I gde su te kamere??

Saša

07.03.2020. 22:13

@Djidja - Danas u NS tri klinca u Captivi divljači bulevarom Evrope iz trake u traku ni jednom nije uključen žmigavac za prestrojavanje. Danas mnogi vozači izgleda imaju modele automobila bez te dodatne opreme ručica za pokazivač pravca.

Večernji Jutarko

07.03.2020. 13:41

Postoje u uredjenim državama servisi kojima pošaljete poruku sa prekršajem i tablicama, i vrlo brzo dođe propisana kazna... Ali kaada vidim kako se u saobraćaju ponašaju privilegovani vozači vozila sa rotacijom, zloupotrebe i kada naiđu na gužvu, uključe rotaciju i svojim guranjem naprave još veći haos, shvatim da nikome nije cilj red i organizacija, naprotiv!Neko će reći tome služi rotacija, ali zašto se uključuje samo u gužvi i isključuje posle prolaska kroz kolaps?

Jelena

07.03.2020. 17:56

@Večernji Jutarko - Ima mnogo vise povlascenih "belih medveda" bez rotacije koji se ponasaju kao i ovaj slucaj i zbog takvih nije usvojeno da se na osnovu fotografije ili videa gradjana moze podneti prijava ili poslati kazna.

Olja

07.03.2020. 16:45

Pa jesu li ga uhvatili, hoce li odgovarati, ili cemo samo ovako bzv komentarisati i mlatiti praznu slamu???

Mili

07.03.2020. 18:16

Zna li neko gde je ovo pre svega? Obzirom na to da niko ne komentariše, verovatno i ne znate da je semafor postavljen prema urbanističkom planiranju kao ulaz na Altinu i da ulica iz koje dolaze ona dva prešaka ustvari NE POSTOJI. Ne opravdavam ovo divljanje, ali verovatno je čoveku prekipelo svakodnevno čekanje na semaforu na kom niko nije nije niti će proći dok je crveno

Nenad

07.03.2020. 19:07

Budalaština, pravite vest od onoga što vest nije. Bitni je da se javio samoproklamovani stručnjak sa saobraćaj, Okanović.

Dorćol

08.03.2020. 01:28

@Nenad - Tačno. Ovo nije vest. Ali bila bi vest u Srbiji da policija radi svoj posao i hapsi ovakve bahate vozače.

NELA

07.03.2020. 20:25

Kakvi su srbi postali cinkarosi?!Sramota da šaljete slike miliciji da ljudima pisu kazne!Sigurno i komsijama zocete komunalce kada im deca placu posle 16h ili ne daj boze ukljuce ves masinu!Sram da vas bude

LANE

07.03.2020. 21:50

@NELA - Cinkaros je onaj ko neprijatelju izda svog saradnika/sapatnika. Niti je policija nas neprijatelj, niti je ona budala sa videa nas sapatnik. Stoga, nisu Srbi cinkarosi, vec skrecu paznju na ludake koji mogu da naprave mnogo vecu stetu.

Nikola

08.03.2020. 11:22

pa ovo je svakodnevica na novom mostu preko ade, ista situacija, ne postoji skretanje za desno, semafor drzi tu dzabe, ljudi divljaju voze pesackom stazom... svako jutro to gledam, vec sam se i navikao.. kamere izgleda samo stoje tu, niko ih ne gleda