SNIMAK incidenta između prodavačice Sadije Dermusi i pripadnice komunalne milicije Alise Memetović, koji se dogodio u nedelju na Vidikovačkoj pijaci, izazvao je polemiku na društvenim mrežama.

Naime, dok jedni na snimku vide trenutak u kom prodavačica udara komunalnu milicajku pesnicom, drugi pišu da je u momentu koji je prethodio, milicajka rukom udarila prodavačicu.

Svemu je prethodila, kako možemo videti i na snimku, rasprava između njih dve.

Na snimku se čuje kako milicajka govori prodavačici da bi trebalo da ostane tu dok ne stigne policija, ali ona želi da ode, govoreći da mora da ide kući, gde je "čekaju mala deca".

Pročitajte još - Nokautirana komunalna policajka: Ulična prodavačica na Vidikovcu je oborila jednim udarcem (VIDEO/FOTO)

Potom je prodavačica pokušavala da stvari, koje je prodavala, ubaci u kofer, ali joj je to pripadnica komunalne milicije onemogućila, držeći za ručku taj isti kofer.

Momenat koji potom sledi je upravo ključni razlog spora između ljudi koji su pogledali ovaj snimak. U komentarima na ovaj video zapis na društvenim mrežama, mnogi tvrde da je pesničenju prethodio udarac, koji je Alisa zadala prodavačici, te da se potom Sadija okrenula ka milicajki i udarila je pesnicom po licu. Međutim, ima i onih koji na snimku vide samo jedan udarac, i to onaj kojim je prodavačica nokautirala pripadnicu komunalne policije.

Ko je koga prvi udario pogledajte na snimku ispod, pa procenite: