SRPSKI KOEFICIJENT JE U SLOBODNOM PADU: Za čast i podvig u Leskovcu i Topoli

TIP redakcija

29. 11. 2023. u 14:59

TSC domaćin Vest Hemu, Čukarički dočekuje Ferencvaroš

СРПСКИ КОЕФИЦИЈЕНТ ЈЕ У СЛОБОДНОМ ПАДУ: За част и подвиг у Лесковцу и Тополи

FOTO: M. Vukadinović

Nisu srpski navijači imali mnogo povoda za radovanje ove sezone u UEFA takmičenjima – na 13 mečeva nijedna pobeda. Tek dva remija Zvezde i TSC gurnuli su naš nacionalni koeficijent strmoglavo niz liticu. Ipak, imaće naši timovi još po dve prilike da odbrane čast na međunarodnoj sceni, a šanse za TSC i Čukarički da naprave podvig su nešto veće jer igraju na domaćem terenu. “Brđani” dočekuju Ferencvaroš u Leskovcu, dok će Topolčani na svojoj Areni ugostiti engleski Vest Hem.

Imaju puleni Žarka Lazetića i dalje teoretske šanse da nešto naprave u Ligi Evrope, ali biće im neophodno prvo da sruše favorizovanog premijerligaša, a da u isto vreme Frajburg savlada Olimpijakos, što bi TSC otvorilo priliku da u poslednjoj rundi u Atini igra za prelazak u Ligu konferencija.

Okršaj u Londonu bio je jedan od boljih za naš tim ove sezone u Ligi Evrope. Uspeli su i da povedu početkom drugog poluvremena, ali su “čekićari” pokazali klasu do kraja i preokrenuli. Nije Vest Hem bauk, toplo-hladni rezultati u poslednje vreme to najbolje pokazuju. Pred ovaj okršaj, vicešampion Srbije je igrao derbi protiv Partizana u prvenstvu, dok je Vest Hem gostovao Barnliju.

Što se tiče Čukaričkog, on nema skoro nikakve šanse da pobegne sa dna grupe "F", ali će protiv Dejana Stankovića i njegovih pulena bar probati da makar popravi. “Brđanima” ne ide naruku to što je mađarski prvak i dalje u igri za jedno od prva dva mesta, a prethodni okršaj ova dva tima u Budimpešti okončan je lakim trijumfom mađarskog velikana, uprkos ranom vođstvu beogradskog tima.

ČETVRTAK:

18.45 TSC - VEST HEM  1H  (KVOTA: 3,90)

21.00 ČUKARIČKI - FERENCVAROŠ  1H  (KVOTA: 2,33)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)