LUDO KOLO JE ZA NAMA: Igrači Fantazija kivni na Salaha!

Novosti online

29. 08. 2022. u 16:28 >> 16:33

SVE čari ove zanimljive igre u jednom kolu

ЛУДО КОЛО ЈЕ ЗА НАМА: Играчи Фантазија кивни на Салаха!

FOTO: EPA

U kolu za nama mogli smo videti nešto što se ne dešava svakodnevno.

U uvodnom meču u prva dva kola očajni Mančester junajted je savladao Sautempton minimalnim rezultatom i tako nakon trijumfa nad Liverpulom nagovestio bolju formu.

Njihov gradski rival Mančester siti je gubio sa 2:0 do 53. minuta igre ali mrežu "orlova" prvo je načeo Silva da bi nakon toga Erling Holand sa svoja nova tri gola totalno preokrenuo rezultat. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu je bio rezultat 4:2.

"Redsi" su napokon obradovali svoje navijače, savladali su Bornmut sa čak 9:0. Za tim Jirgena Klopa debitovao je i sedamnaestogodišnji Stefan Bajčetić, sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Selte, Srđana Bajčetića.

Ono što je svakako obeležilo ovo kolo je to da fudbaler koga je za kapitena postavilo više od 60% fantazi menadžera je imao najveći promašaj u svojoj karijeri. Naime, Mohamed Salah je sa metar uspeo da promaši ceo gol i tako dodatno iznervira sve fantazi takmičare. Prosto je neverovatno da on kao najbolji igrač Liverpula nije učestovao ni u jednom od devet golova i tako ostao na svega tri osvojena poena u ovom kolu.

Nakon četiri odigrana kola tabela Tip fantazi lige izgleda ovako:

Foto: Printskrin

Najbolji "menadžer" četvrtog kola "Tip fantazi lige" je Rajko Petrović kome je loš učinak Salaha još više odgovarao s obzirom da ga ni nema u timu. On je osvojio sjajnih 120 poena a kapiten mu je bio Erling Holand. S obzirom da je Rajko išao u minus sa jednim transferom ukupno je osvojio 116 poena ali i to je bilo dovoljno da zauzme prvo mesto u ovom kolu.

Molimo Rajka da nam se javi u inboks na društvenim mrežama.

Evo i njegovog sjajnog tima:

Foto: Printskrin

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024