MICIĆU PRIJA NOVA OKOLINA: Prvi plej naše reprezentacije ''procvetao'' u Šarlotu

V.M.

11. 03. 2024. u 11:23

SRBIN igra odlično od kada je pojačao Hornetse, a priliku za novu dobru partiju imaće tačno u ponoć kada njegova ekipa bude gostovala Detroit pistonsima.

МИЦИЋУ ПРИЈА НОВА ОКОЛИНА: Први плеј наше репрезентације процветао у Шарлоту

FOTO: Tanjug/AP

Vasilije Micić se nije snašao na početku svoje NBA karijere kada je letos potpisao za Oklahoma Siti tandere, često je bio u senci sjajnog Gildžis Aleksandera i minutaža mu je bila slabašna zbog odličnih partija Kanađanina.

Ipak, kako je trejdovan u Šarlot hornetse, kojima je povređena glavna zvezda tima Lamelo Bol, srpski plejmeker je u potpunosti ''procvetao''.

Nakon par mečeva preuzeo je ulogu startnog organizatora igre i redovno postiže dvocfiren broj poena, a u poslednjem meču protiv Bruklina imao je dabl-dabl učinak.

Ubacio je 12 poena, a uz to je podelio i deset asistencija.

Najbolju košgetersku partiju pružio je pre šest dana kada je brojao do 21 protiv Orlanda, a kako će večeras za rivala imati slabašni Detroit kojeg apsolutno ne interesuje da igra odbranu, očekujemo odlično izdanje Micića i verujemo da će prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Vasa Micić +13,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu