DURENTU PRIJA ODSUSTVO BUKERA: Sjajno krilo dominiralo protiv Denvera, da li će to i večeras biti slučaj?

V.M.

07. 03. 2024. u 13:05

IZ široke NBA ponude odabrali smo Kevina Durenta čiji Finiks sansi u noći između četvrtka i petka dočekuju Toronto raptorse koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković (3.00).

ДУРЕНТУ ПРИЈА ОДСУСТВО БУКЕРА: Сјајно крило доминирало против Денвера, да ли ће то и вечерас бити случај?

FOTO: Tanjug/AP

Kevin Durent je poznat kao jedan od najboljih skorera svih vremena i ako ga krene jednostavno ga je nemoguće čuvati jer je visok 2,11 uz raspon ruku od 2,25 metara i može šutirati preko svakoga, pa je manje-više nebitno ko je naspram njega ako je u naletu.

To je bio slučaj pre par večeri kada je vodio veliku borbu sa najboljim košarkašem sveta Nikolom Jokićem. Finiks i Denver su odigrali fantastičan meč, a na kraju su posle produžetaka slavili Sansi sa 117:107.

Upravo je Durent bio glavni razlog za pobedu franšize iz Arizone jer je ubacio čak 35 poena uz osam uhvaćenih skokova.

Vredi napomenuti da nije imao baš dobro šutersko veče (14/34 iz igre), ali zbog povrede Devina Buker on jednostvano mora uzeti veliki broj šuteva, zbog toga očekujemo da ponovo ''ispali'' 30+ šuteva ka košu Toronta i verujemo da će prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Kevin Durent +29,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?