POSLEDNJI KORAK I POVRATAK KAPITENA: Crno-beli jure kartu za fajnal-for!

M.M.

10. 05. 2023. u 13:47 >> 13:47

KOŠARKAŠI PARTIZANA će u petoj utakmici četvrtfinala najelitnijeg evropskog takmičenja gostovati Real Madridu.

ПОСЛЕДЊИ КОРАК И ПОВРАТАК КАПИТЕНА: Црно-бели јуре карту за фајнал-фор!

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

U prestonici Španije nas očekuje pravi spektakl, gledali smo četiri zanimljive utakmice, a trenutni rezultat u seriji je 2-2.

Tokom prve dve utakmice smo videli Partizan u jednom briljantnom izdanju, napravili su dva brejka i otišli za Beograd puni samopouzdanja.

Prvu utakmicu je Kevin Panter rešio šutem iza linije 6,75, dok smo u drugoj videli Željkovu mašineriju kako melje protivnika.

Ono što je napravilo dosta štete crno-belima je incident koji je započeo Serhio Ljulj. Kapitena su ponele emocije, odreagovao je nešto burnije i to je rasplamsalo vatru.

Panter i Lesor su izvukli "najdeblji" kraj, Amerikanac je bio pod suspenzijom naredne dve utakmice, dok je Francuz van sastava bio u trećoj.

Borili su se crno-beli i u Beogradu, ostatak tima je takođe igrao na visokom nivou, međutim, definitivno je falio američko-francuski tandem.

Australijanac Dante Egzum nije mogao zbog povrede da pruži svoj maksimu, a najveći problem pravio je Valter Tavares.

Gorostasni centar sa Zelenortskih Ostrva je još jednom dokazao da je trenutno najdominantniji centar u Evropi. Posebno je bio impresivan u trećoj utakmici kada je imao učinak od 26 poena i 11 skokova uz indeks korisnosti 41.

Ćus Mateo u nastavku sezone neće moći da računa na Gabrijela Deka koji je doživeo tešku povredu. Argenitinac je ove sezone bio jedan od najboljih igrača svog tima i biće teško nadomestiti njegov izostanak.

Partizan je imao veliku šansu, sada je psihološka prednost na strani Madriđana, međutim, još uvek nije sve izgubljeno, Kevin Panter se vraća na teren i to će saigračima dati vetar u leđa.

Naša procena je da će se igrati nešto čvršće i da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -168,5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije