TOČAK ISTORIJE SE NE ZAUSTAVLJA: "Kneževi" stižu u Blaugranu na još jednu lekciju!

M.M.

24. 02. 2023. u 10:30

SRBIN ima razloga za strah.

ТОЧАК ИСТОРИЈЕ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА: Кнежеви стижу у Блауграну на још једну лекцију!

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Monako se već neko vreme ne provodi najsjanije u poseti Španiji, pred sobom imaju Barselonu koja je uhvatila zalet na evrosceni, tim protiv kojeg imaju skor od 0:3, ali Saša Obradović smatra da su statistički podaci jedno a košarka drugo.

Iako je prozvao svoje igrače nakon poraza u kupu, srpski stručnjak veruje u svoj tim. Sa druge strane, poraz Katalonaca u 1/4 finalu kupa Kralja, dodatno je uzdrmao stolicu Jasikevičijusa i on zna da je osvajanje Evrolige jedini način da sačuva svoje mesto i da se opravdaju ogromna ulaganja u poslednjih nekoliko godina.

Ukoliko Šarunasovi puleni pokažu pravi karakter nakon poraza od Unikahe, smatramo da će ovo za njih biti "rutinsko obavljanje posla".

Oba tima imaju na rasolaganju sve igrače, a činjenica je da Barsina jaka odbrana može biti ključna u ishodu ovog meča.

Očekuje se da bi pojedinci u redovima domaćina, Jokubaitis i Kalinić, kao nominovani za individualne nagrade Evrolige trebali da budu dodatno motivisani, dok sa druge strane Majk Džejms sa nešto više od 17 poena po meču u Evropi, uz par dobrih partija može da popravi stanje svog tima na tabeli.

Setimo se da je Amerikanac prošle godine bio jedan od glavnih kandidata za MVP nagradu nakon što je doveo Monako do plej-ofa, ali je Barselonin krilni centar ipak na kraju poneo odličje.

Ukoliko Monako izgubi, to bi značilo da imaju 0:5 sa timovima iz vrha tabele, a Barsa 4:0 protiv istih, što takođe ukazuje na neke statističke prednosti domaćina.

Barselona je prethodne dve regularne sezone završila na prvoj poziciji, sutrašnja pobeda bi im omogućila da ponovo obezbedi prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Da li se ponavlja scenario ili "kneževi" upisuju prvu pobedu protiv španskog velikana!?

Naša predviđanja su da se točak istorije neće zaustaviti ovde i da će domaćin rutinski slaviti nakon 40 minuta igre.

NAŠ TIP: Barsleona - Monako 1-1 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori