BETIS HVATA ZALET: Fenjeraš je lak plen

V.M.

24. 02. 2023. u 09:25

ELČE dočekuje izabranike Manuela Pelgrinija večeras od 21 čas na ''Stadionu Manuel Martinez Valero''.

БЕТИС ХВАТА ЗАЛЕТ: Фeњераш је лак плен

Foto: EPA-EFE/Jesus Diges

Domaćin igra veoma loše ove sezone i samo čudo treba da se desi pa da Elče ne ispadne iz elite. Doživeo je dva uzastopna poraza i zacementiran je za dno tabele. Betis je uhvatio zalet, vezao je dve pobede i ima lepu priliku da upiše treću i na taj način se približi Atletiku koji zauzima poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona iduće sezone.

Elče ima samo jednu pobedu u dosdašnjem toku takmičenja, ostvario ju je početkom februara kada je savladao Viljareal sa 3:1 na svom terenu. Pored tog trijumfa, domaćin je upisao šest remija i doživeo čak 15 poraza što je ubedljivo najviše izgubljenih utakmica u Primeri.

Izabranici Pabla Maćina imaju 13 bodova manje od Almerije koja je prvi tim iznad crte i ukoliko ne krenu uskoro da osvajaju bodove očekuje ih ispadanje i igranje u Segundi naredne sezone. Elče ima najgoru odbranu u ligi i primio je čak 45 golova za sada što je preko dva u proseku po utakmici.

Betis je uhvatio zalet sa dve uzastopne pobede. Prvo je savladao Almeriju sa 2:3, a prošle nedelje je bio bolji Valjadolida rezultatom 2:1 na ''Benito Viljamarinu''. ''Zeleno-beli'' su trenutno peti na tabeli sa 37 osvojenih bodova i očekuje ih velika borba za izlazak u Evropu iduće sezone. Izabranici Manuela Pelegrinija su na 11 gostovanja osvojili 17 bodova i jedni su od boljih gostiju u Primeri. Najbolji strelac ekipe je iskusni Borha Iglesias. Španski centarfor je postigao devet pogodaka i jedan je od boljih golgetera u ligi.

Ova dva tima su odigrala meč prvog kola u kojem je Betis slavio bez većih problema rezultatom 3:0.

Domaćina muče izostanci igrača, večeras na terenu neće biti Alama, Karmone, Koljada i Milje. Pelegrini ne može da računa na Kanaljesa, Kruza i Rodrigeza, dok je pod znakom pitanja nastup prvog golmana ekipe, Ruija Silve.

Verujemo da će Betis nastaviti pobednički niz i očekujemo da osvoji sva tri boda na ''Stadionu Manuel Martinez Valero''. 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,00) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu