KAD ĆE TAJ MITROVIĆ? Al Hilal posustaje bez srpskog velemajstora

O. M.

26. 04. 2024. u 10:24

AL HILAL nastavlja pohod na titulu šampiona Saudijske Arabije, a za overu naslova potrebno im je još devet bodova u preostalih sedam utakmica.

КАД ЋЕ ТАЈ МИТРОВИЋ? Ал Хилал посустаје без српског велемајстора

Screenshot / AlHilal

Sezona "plavog talasa" nažalost neće biti savršena jer je ekipa u odsustvu udarne igle, povređenog srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, ispala iz Azijske lige šampiona i prvi put od sezone 2020/2021. neće igrati finale ovog takmičenja. 

Serija uzastopnih pobeda prekinuta je porazom od Al Aina, ali tek pošto je ekipa Žezusa Žorža oborila svetski rekord od 34 uzastopne pobede. U revanšu je ostvarena Pirova pobeda od 2:1, dovoljna samo za nastavak niza od 19 pobeda kod kuće.

Ali serija neporaženosti u Pro ligi Saudijske Arabije i dalje traje - Hilal ima 25 pobeda i dve nerešene. Samo je Al Fejha naših Vuka Rašovića i Vladimira Stojkovića ostala neporažena u gostima Hilalu, dok je Damak na svom terenu osvojio bod protiv njih.

Što se tiče ekipe Slavena Bilića, ona je u prvom susretu izgubila sa 2:0, a strelci za "plavi talas" bili su Mitrović i Salem el Davsari, strelac legendarnog gola kojim je Saudijska Arabija savladala Argentinu na Mundijalu u Kataru.

Al Fateh je u prošlom kolu savladao Raed sa 3:1. Nalaze se u solidnoj formi sa tri pobede iz poslednje četiri utakmice, ali ih je katastrofalan start 2024. godine udaljio od šansi da se plasiraju u azijsku Ligu šampiona.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)