"SVECI" SE OPORAVILI OD NENADANOG PORAZA: "Tigrovi" bi pobedom ušli u zonu plej-ofa

O. M.

20. 02. 2024. u 08:20

OVOG utorka na programu je zaostali meč 29. kola engleskog Čempionšipa.

СВЕЦИ СЕ ОПОРАВИЛИ ОД НЕНАДАНОГ ПОРАЗА: Тигрови би победом ушли у зону плеј-офа

Foto: Profimedia

U Sautemptonu se sastaju domaća ekipa i Hal siti, od 20 časova i 45 minuta.

Sautempton je imao niz dobrih utakmica u najjačoj drugoj ligi na svetu, koji je malo pokvario jedino poraz od Bristol sitija pre šest dana. To je "svecima" bio jedini poraz u svim takmičenjima na poslednjih 27 utakmica ili od kraja septembra.

Imaju četiri pobede i jedan poraz u poslednjih pet mečeva i postižu u proseku tri gola po meču.

U prošlom kolu pobedili su na gostovanju Vest Bromvič Albion sa 2:0 i pokazali da je poraz od Bristol sitija bio prolazna kriza. Sautempton je bio bolji protivnik tokom celog meča. Imali su nekoliko dobrih prilika da uvećaju razliku, ali se pokazalo da su dva gola bila dovoljna za pobedu.

Izabranike Rasela Martina je poraz od Bristola košta ispadanja iz top 2, preciznije mesta koje vodi direktno u Premijer ligu, ali bi se današnjom pobedom u ovom zaostalom meču ponovo vratili na drugo mesto, preskočivši Lids junajted za jedan bod.

Pre poraza od "crvendaća" su pobedili Hadersfild sa 5:3. Prošli su u osminu finala Ef-Ej kupa nakon dve utakmice sa Votfordom. U prvoj je bilo 1:1, ali su u revanšu na svom terenu bili ubedljivi i pobedili sa 3:0.

Hal siti je bio veoma efikasan tim u poslednjih pet mečeva. Imaju četiri pobede i samo jedan poraz u poslednjih pet utakmica. Poraženi su samo od Svonsija kod kuće, minimalnim rezultatom u utakmici koja je mogla da se završi pobedom bilo koje ekipe, ali bi verovatno 0:0 bio najrealniji rezultat.

Sada su "tigrovi" na deobi šestog do osmog mesta sa 51 bodom, koliko imaju i Koventri i Norič, uz nešto bolju gol-razliku, ali i utakmicu više.

U prošlom kolu Hal je pobedio Hadersfild sa 2:1. Bio je neizvestan meč do poslednjih sekundi. Hal je postigao gol u sedmom minutu, a zatim se povukao u odbranu. Hadersfild je napao, imali su nekoliko dobrih šansi, ali su izjednačili tek u drugom minutu nadoknade. Kada se činilo da će se utakmica završiti rezultatom 1:1, Džejkob Grivs iz Hala uspeo je da postigne još jedan gol dva minuta kasnije i donese pobedu Halu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!