ŽIRONDINCI DOČEKUJU LIDERA: Anže ne daje mnogo prilika za gol svojim protivnicima

O. M.

29. 01. 2024. u 12:48

LIDER francuske druge lige Anže gostuje Bordou u utakmici 22. kola koja je na programu od 20 časova i 45 minuta.

ЖИРОНДИНЦИ ДОЧЕКУЈУ ЛИДЕРА: Анже не даје много прилика за гол својим противницима

Foto Profimedia

Bordo igra promenljivo od početka sezone, zbog čega je i došao u situaciju da se bori za opstanak. Žirondinci istina imaju solidnih plus pet u odnosu na prvog ispod crte, Ansi, ali takav odnos snaga je stupio tek pre nekoliko nedelja. 

Ostaje da se vidi hoće li Bordo istrajati u formi koju prikazuje u poslednje vreme, kada je izgubio samo od Oksera, ekipe koja se sa Anžeom bori za prvo mesto.

Anže je trenutno najuspešniji tim Druge lige sa 13 pobeda i četiri poraza i remijem posle 21 utakmice. Oni su stabilan tim koji igra oprezno i ne dozvoljava protivnicima više od jednog gola u proseku.

U prošlom kolu Anže je pobedio Kevili-Reven sa 3:2. U uzbudljivoj utakmici igrači gostujuće ekipe postigli su prvi gol u 19. minutu. Usledila je ofanziva Anžea i šest minuta kasnije došlo je do izjednačenja. Do kraja poluvremena Anže je već poveo. U drugom delu meča gosti su izjednačili u 67. minutu. I taman kada smo pomislili da će biti još nerešeno, Farid el Melali je postigao svoj drugi gol u danu, u zadnjim trenucima meča.

Anže je u prethodnom kolu izgubio od Bastije sa 2:0 i bio je to drugi uzastopni poraz pošto su u Kupu izgubili od prvoligaša Bresta. Ranije su pobedili Gengam 1:0, a u gostima Trou sa 4:1.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!