LAZAR I MARKO DOLAZE NA NOGE ŠAMPIONU: Galatasaraj održava korak sa Fenerbahčeom

O. M.

29. 01. 2024. u 12:08

GALATASARAJ dočekuje Gacijantep u 23. kolu turskog fudbalskog šampionata. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu "Ali Sami Jen" u Istanbulu.

ЛАЗАР И МАРКО ДОЛАЗЕ НА НОГЕ ШАМПИОНУ: Галатасарај одржава корак са Фенербахчеом

FOTO: Profimedia

Šampion je bodovno izjednačen sa Fenerbahčeom na čelu tabele. Uoči ovog kola pobedili su Istanbul sa 3:1 iako su od 28. minuta gubili sa 1:0. 

Bila je to četvrta uzastopna pobeda i osma utakmica bez poraza u svim takmičenjima, a treći trijumf i deseti meč bez izgubljenog u Superligi u nizu.

Trenera "lavova" Okana buraka brine što je sada već petu utakmicu za redom njegova ekipa primila gol, a gol-razlika bi vrlo lako mogla da odluči šampiona, kako sada stvari stoje.

Gacijantep je vezao dva remija u Superligi. Posle 2:2 na gosotvanju Sivasporu, odigrali su 1:1 kod kuće sa Konjasporom. Lazar Marković i Marko Jevtović proveli su svih 90 minuta na terenu.

"Sokolovi" imaju samo dva poraza u poslednjih deset utakmica i to od prvoplasiranog Fenerbahčea i trećeplasiranog Trabzona, ali problem je što sada dolaze na noge drugoplasiranom.

NAŠ PREDLOG: 1&GG (kvota 2,45)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone