''KANARINCI'' SU IGRALI DVA UZASTOPNA FINALA KUPA: Mogu li do het-trika?

V.M.

05. 01. 2024. u 08:45

U trećem kolu Kupa Francuske, Po će ugostiti Nant (18.00).

КАНАРИНЦИ СУ ИГРАЛИ ДВА УЗАСТОПНА ФИНАЛА КУПА: Могу ли до хет-трика?

Foto Profimedia

Gosti tradicionalno vole da igraju ovo takmičenje koje su osvajali četiri puta u svojoj istoriji, a u poslednja dva izdanja su dolazili do finala. Pretprošle godine su u njemu bili bolji od Nice sa 1:0, dok su prošle poklekli protiv Tuluza poprilično rutinski, 5:1.

Ipak, ovaj meč ne dočekuju u dobroj formi jer su 2023. godinu završili sa tri uzastopna poraza, a još gore je što su na tim utakmicama dali samo jedan gol, tako je praznična pauza došla u pravo vreme za popularne ''kanarince'' koji su zbog slabih igara pali na tabeli i sada se nalaze nadomak zone ispadanja sa 18 osvojenih bodova.

Neće im biti lako da prekinu taj negativni niz i pored činjenice da igraju protiv drugoligaša jer je Po u sjajnom ritmu i neporažen je na deset uzastopnih mečeva.

U poslednjoj utakmici pred pauzu domaćin je podelio plen sa Troom (1:1) i zauzima peto mesto na tabeli, tako da se nalazi u grupi ekipa koje se bore za plasman u elitu.

Što se tiče samog Kupa Francuske, Nant se sada priključuje takmičenju, dok je Po prvo bio bolji od Šorea (1:0), a zatim i od Kulena (5:1).

Na poslednjih pet utakmica domaćina dolazila je igra gol-gol, a mi verujemo da je trener gostiju poradio na ofanzivnom delu igre svog tima za vreme praznika i zbog toga očekujemo goleadu.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,08)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)