ŽIVKOVIĆ I PAOK UHVATILI ZALET: Mogu li do četvrtog vezanog trijumfa u prvenstvu?

V.M.

04. 12. 2023. u 10:45

U 13. kolu grčke Superlige, ''crno-beli'' će na ''Tumbi'' ugostiti ekipu Lamije (17.00).

ЖИВКОВИЋ И ПАОК УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Могу ли до четвртог везаног тријумфа у првенству?

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Domaćin je u poslednje vreme znantno podigao nivo igre, slavio je na četiri od prethodnih pet ligaških duela, a trenutno se nalazi u seriji od tri vezane pobede u Superligi.

Zbog tih dobrih igara polako se uspinje na tabeli, a ako danas dođe do čitavog plena, lansiraće sebe na drugo mesto i prići na samo dva boda zaostatka vodećem Panatinaikosu.

Jedan od najvećih razloga za dobru igru ''crno-belih'' je srpski reprezentativac Andrija Živković koji igra najbolju sezonu od kada je došao u PAOK i treći je na listi strelaca grčkog prvenstva sa šest postignutih pogodaka.

Ekipi iz Soluna odlično ide i u Ligi konferencija u kojoj su preko nedelje savladali Ajntraht i tako čekirali prvo mesto i kartu za osminu finala takmičenja.

Sa druge strane, nakon dobrog otvaranja prvenstva Lamija je zapala u kontraritam. Na poslednja tri ligaška meča osvojila je samo jedan bod, a na sve to je izbačena iz kupa od drugoligaša Levadijakosa.

Gosti su trenutno sedmi na tabeli sa 16 osvojenih bodova i nalaze se nadomak pozicije koja vodi u plej-of.

Verujemo da će dobra forma PAOK-a i podrška sa tribina biti presudna na ovom meču, kec je fiks, a pojačaćemo ga golovima jer su ''crno-beli'' na poslednja tri ligaška meča tresli mrežu 11 puta.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,40)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)