DINAMO NASTAVLJA POTERU ZA HAJDUKOM: ''Modri'' nemaju pravo na grešku

V.M.

04. 12. 2023. u 08:44

U okviru 17. kola hrvatskog prvenstva, Slaven Belupo će ugostiti branioca titule (17.00).

ДИНАМО НАСТАВЉА ПОТЕРУ ЗА ХАЈДУКОМ: Модри немају право на грешку

Foto: Profimedia

Iako je navikao da dominira hrvatskim fudbalom i osvaja titule u 21. veku bez većih problema, to izgleda neće biti slučaj ove sezone za Dinamo koji je trenutno treći na tabeli i zaostaje 12 bodova za vodećim Hajdukom koji je odigrao tri meča više od njega.

Ono što dodatno ide u korist ''bilima'' je to da trenutno imaju bolji međusobni skor, tako da ekipa iz prestonice nema prava na grešku i mora da uđe u pobedničku seriju, što nije uspevala da uradi u poslednje vreme.

Na minulih pet prvenstvenih mečeva ''modri'' su ostvarili samo dva trijumfa, uz isto toliko odigranih remija i poraz od Gorice.

Dinamo posebno loše igra u gostima, ne zna za trijumf na strani još od septembra, ali današnji protivnik je pravi za prekid ''posta''.

Što se tiče Slaven Belupa, on je jedan od lošijih timova u ligi, ali katastrofalne igre Rudeša ga drže izvan borbe za opstanak, iako je osmi na tabeli sa samo 17 osvojenih bodova.

Proteklog vikenda savladao je Lokomotivu iz Zagreba sa 3:1 i tako upisao prvi trijumf još od početka oktobra kada je bio bolji od Varaždina (3:2).

Današnji rivali su se već sastali ove sezone kada je u osmom kolu Dinamo slavio sa 3:0, a mi verujemo da će to ponovo uraditi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,40)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!