"SNEŽNI LEOPARDI" IGRAJU NA MALO GOLOVA: Neroka konačno stigla do prve pobede u sezoni

O. M.

23. 11. 2023. u 09:03

REAL KAŠMIR gostuje ekipi Neroka u šestom kolu indijske I-lige. Utakmica se igra od 12 časova po našem vremenu u Imphalu.

СНЕЖНИ ЛЕОПАРДИ ИГРАЈУ НА МАЛО ГОЛОВА: Нерока коначно стигла до прве победе у сезони

FOTO: Profimedia

Neroka igra jako loše na počrtku tekuće sezone. Bili su bez pobede u prva četiri kola i končano su uzeli sva tri boda ove subote kada su ugostili Namhdari.

Tom pobedom su se bodovno izjednačili sa Namhdarijem od koga imaju goruu gol-razliku jer su u prva dva kola pretrpeli dva teška poraza, od 0:4, odnosno 1:4. Prethodno je Neroka osvojila samo jedan bod i to na gostovanju neporaženom Lajongu.

Real Kašmir je u nešto boljoj poziciji od današnjeg rivala. Do sada imaju dve pobede i dva poraza, što ih svrstava na osmo mesto sa šest bodova.

Zanimljivo je da su i oni prethodni meč igrali protiv Namdharija, ali su za razliku od Neroke izgunili i to sa 1:0. "Snežni leopardi" igraju na mali broj golova, samo je na meču sa Čerčil bradersima, koji su na svom terenu izgubili sa 3:1, palo više od jednog gola. Ali i to se desilo jer su obe ekipe utakmicu završile sa po devet igrača u polju.

U prošloj sezoni Real Kašmir je pobedio sa 1:0 na ovom gostovanju dok je u revanšu bilo 2:2.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)