LEVANTEU PLEJ-OF KAO SUDBINA: Santander je klasična "domaćinska" ekipa

O. M.

20. 11. 2023. u 13:13

LEVANTE i Rasing Santander zatvaraju 16. kolo španske druge lige. Utakmica se igra od 21 čas na Gradskom stadionu u Valensiji.

ЛЕВАНТЕУ ПЛЕЈ-ОФ КАО СУДБИНА: Сантандер је класична домаћинска екипа

Foto: Profimedia

Domaći tim je sedmi na tabeli sa 24 boda, tri manje od šestoplasiranog Ferola koji je na poziciji koja vodi u baraž za Primera ligu.

Levante je prošle godine do poslednjeg kola bio u konkurenciji za direktan plasman u La ligu, ali je na kraju ipak završio u plej-ofu u kome je prvo izbacio Albasete, ali je onda ispao od Alavesa.

Čini se da će i ove sezone biti blizu, ali je pitanje imaju li dovoljan kvalitet da prođu u elitni razred španskog fudbala. Donedavno su imali bolji skor u gostima nego u Valensiji, a onda su na strani vezali dva poraza. Trenutno imaju po 12 bodova kod kuće i u gostima.

S druge strane, Santander je klasična "domaćinska" ekipa. Osvojili su samo pet bodova u gostima, uključujući tu pobedu nad najlošijim timom u ligi, Kartahenom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024