RUNI DEBITUJE PRED DOMAĆIM NAVIJAČIMA: Očekujte atraktivan napadački fudbal na Sent Endrusu

O. M.

25. 10. 2023. u 11:27

BIRMINGEM dočekuje ekipu Hala u 13. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na Sent Endrus stadionu od 20 časova i 45 minuta.

РУНИ ДЕБИТУЈЕ ПРЕД ДОМАЋИМ НАВИЈАЧИМА: Очекујте атрактиван нападачки фудбал на Сент Ендрусу

FOTO: Profimedia

Tačno dve nedelje nakon što je od otpuštenog Džona Justesa preuzeo funkciju, Vejn Runi će voditi ekipu plavaca po prvi put pred domaćom publikom.

Njegov pravi debi nije bio uspešan pošto je pre nekoliko dana Bermingem izgubio na gostovanju Midlsbrou. Ekipa koju s klupe predvodi nekadašnji Runijev saigrač iz Mančester junajteda Majkl Karik, pobedila je golom Rodžersa u 90. minutu. Idealna prilika da legendarni engleski fudbaler zabeleži prvu pobedu je dolazak Hal sitija, ekipe koja već četiri utakmice ne zna za pobedu.

Birmingem kod kuće igra odlično, na šest utakmica sakupio je 14 bodova. Bez poraza su u Čempionšipu, a izgubili su samo od Kardifa u Liga kupu. Tako je Sent Endrus postao prava tvrđava ove sezone, za razliku od prošle kada je Birmingem osvojio samo bod više kod kuće nego u gostima.

Runi je pozvao navijače da vide novi Birmingem koji će igrati na gol više, a šta drugo se moglo i očekivati od jednog od najboljih napadača u istoriji fudbala, koji se kao trener još nije potpuno afirmisao, ali se i u derbiju naslućivalo da ima potencijala.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 4,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!