OSLABLJENI BETIS DOČEKUJE VALENSIJU: "Slepi miševi" su ovde proletos obezbedili opstanak

O. M.

01. 10. 2023. u 12:51

U osmom kolu španske La lige Betis dočekuje Valensiju. Utakmica je na programu u nedelju od 21 čas na stadionu Benito Viljamarin.

ОСЛАБЉЕНИ БЕТИС ДОЧЕКУЈЕ ВАЛЕНСИЈУ: Слепи мишеви су овде пролетос обезбедили опстанак

Foto Profimedia

U poslednjoj prvenstvenoj utakmici Betis je u gostima odigrao nerešeno sa Granadom 1:1. Trenutno zauzima desetu poziciju na tabeli sa devet bodova. U dosadašnjem delu prvenstva zeleni su zabeležili dve pobede i dva poraza, kao i tri remija.

U prvom kolu grupne faze Lige Evrope izgubili su od Rendžersa u gostima sa 1:0.

Trener Manuel Pelegrini ima veliki problema da sastavi tim jer u nedelju neće moći da računa na petoricu igrača iz startne postave zbog povreda: Marka Bartre, Vilijana Hozea, Luisa Henrikea, Jusufa Sabalija i Nabila Fekira.

Valensija je u prethodnom kolu na svom terenu izgubila od Real Sosijedada sa 1:0. Slepi miševi su trenutno na osmom mestu na tabeli sa 10 osvojenih bodova, jednim više od svog sledećeg rivala Betisa. U dosadašnjem delu prvenstva zabeležili su tri pobede i poraza, kao i jedan remi.

Valensija će biti oslabljena odsustvom povređene četvorke koju čine Hesus Vaskez, Dimitri Fukije, Serhi Kanos i Alberto Mari. Selima Amala je protiv Sosijedada zaradio crveni karton pa trener Ruben Baraha neće moći da računa ni na njega.

Prošle godine Valensija je remijem u poslednjem kolu na ovom stadionu izborila opstanak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)