PENAL IH DELIO OD PREMIJER LIGE, A SADA SU NA KORAK OD ZONE ISPADANJA: Legenda završila svoje na klupi ''terijera''

V.M.

25. 09. 2023. u 10:55

U poslednjoj utakmici osmog kola Čempionšipa, Koventri će dočekati Hadersfild (21:00).

ПЕНАЛ ИХ ДЕЛИО ОД ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ, А САДА СУ НА КОРАК ОД ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Легенда завршила своје на клупи теријера

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči ove sezone, osvojio je samo sedam bodova u uvodnih sedam kola i nalazi se tik izvan zone ispadanja na 19. mestu. Koventri je prošle sezone došao do finala plej-ofa za Premijer ligu u kojem je bolji od njega bio Luton i izgleda da ''nebeskoplavi'' i dalje nisu preboleli taj poraz.

Vredi napomenuti da su preko leta ostali bez najboljeg igrača Gekereša koji sada rešeta mreže po Portugaliji u dresu Sportinga i to je takođe jedan od bitnijih razloga loše igre izarabnika Marka Robinsa.

Koventri je ove sezone savladao samo Midlzbro sa 3:0, ali nakon toga je odigrao četiri remija dok je u prošlom kolu izgubio od Kardifa (2:3) tako da ''posti'' već pet kola.

Sa druge strane Hadersfild je prošle sezone jedva osigurao opstanak. Delovalo je da će ispasti, ali u završnici sezone ga je preuzeo legendarni Nil Vornok koji je sjajnom serijom rezultata izdigao klub sa dna.

Rekorder po broju vođenih utakmica kraj aut linije u engleskom fudbalu je nakon toga produžio ugovor na godinu dana, ali je uprava odlučila da završi saradnju sa njim jer želi da dovede mlađeg menadžera sa kojim će imati budućnost.

Vornokov poslednji meč bio je remi sa Stoukom u prošlom kolu (2:2), a nakon utakmice su navijači i igrači ostali da aplaudiraju i pozdrave istinsku legendu engleskog fudbala.

Njega će na klupi zameniti Daren Mur večeras imati debi na klupi ''terijera'' koji su trenutno 17. na tabeli sa osam bodova.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)