"LJUBIČASTI" BEZ ŠANSI: Vreme je da se HSV vrati u Bundesligu

O. M.

22. 09. 2023. u 10:03

U prvom meču sedmog kola nemačke "cvajte" Osnabrik dočekuje ekipu Hamburgera. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na "Stadionu kod Bremenskog mosta" u Osnabriku.

ЉУБИЧАСТИ БЕЗ ШАНСИ: Време је да се ХСВ врати у Бундеслигу

Foto: Profimedia

Osnabrik je novajlija u drugom razredu nemačkog fudbala pošto je prošle godine upao kao trećeplasirani tim iz Treće bundeslige. Ispred njih je bio Frajburg dva, ali kako drugi timovi ne mogu da igraju iznade trećeg razreda takmičenja, otvorio se put za Osnabrik.

Ekipa koju sa klupe predvodi Tobijas Švajnštajger, stariji brat mnogo poznatijeg Bastijana, imala je obećavajuće rezultate u pripremnom periodu, ali na njihovu žalost taj trend se nije nastavio u takmičarskom delu sezone. Izgubili su od Karlsruea, Nirnberga, Hanze, Elversborga i od Hanovera koji ih je deklasirao sa 7:0, dok su jedini bod osvojili u remiju sa Paderbornom u drugom kolu šampionata.

Ispali su i iz Kupa odakle ih je u prvom kolu eliminisao Keln posle produžetaka. 

Hamburger je fenomenalno počeo i ovu sezonu i posle šest odigranih kola nalazi se na drugom mestu na tabeli, sa 13 osvojenih bodova, koliko ima i prvoplasirani Diseldorf, ali sa nešto slabijom gol-razlikom.

Posle serije od pet mečeva bez poraza (četiri pobede i remi sa Karlsruerom), gosti su zabeležili iznenađujući poraz u prethodnom kolu, od Elversborga sa 2:1, a upravo takvi zastoji su sprečili Hamburger prethodnih sezona da se vrati u Bundesligu.

Hamburger godinama to pokušava bezuspešno, ali nekako uvek u završnici ostane bez promocije. Slično je bilo i prethodne sezone, jer su u poslednjem kolu ostali bez direktne promocije, a onda su u plej-ofu poraženi od Štutgarta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!