PARTIZAN SE OKREĆE SUPERLIGI: Ko je jači, "parni valjak" ili "traktor"?

O. M.

03. 09. 2023. u 12:08 >> 12:08

PARTIZAN gostuje IMT-u u šestom kolu Super lige Srbije. Utakmica se igra na stadionu na Voždovcu od 20 časova.

ПАРТИЗАН СЕ ОКРЕЋЕ СУПЕРЛИГИ: Ко је јачи, парни ваљак или трактор?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su neslavno završili evropsku avanturu dvostrukim porazom od danskog Noršelanda (0:5 i 0:1) pa sada mogu da se posvete domaćoj sceni, gde im ne ide tako loše. Zapravo, imaju odličan start, gotovo bez greške, ako se ne računa remi u prvom kolu protiv ekipe TSC iz Bačke Topole.

Izabranici Igora Duljaja su posle tog remija (3:3) vezali tri pobede, protiv Vojvodine u gostima 2:0, a kod kuće protiv niškog Radničkog (2:1) i Javora (3:1). Odložili su gostovanje kragujevačkom Radničkom zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

IMT je prošle sezone bio dominantan u Prvoj ligi Srbije i kao prvoplasirani obezbedio plasman u Mocart Bet Super ligu. Šampionat su završili sa sedam bodova više od Železničara, a čak 15 više od trećeplasiranog Grafičara.

S obzirom na to da im je ovo debitantska sezona u elitnom razredu srpskog fudbala, IMT je zadovoljio igrama, ali i rezultatima, u prvih pet kola. U prvom kolu poraženi su od subotičkog Spartaka 2:1, iako su imali prednost od 1:0. Slična situacija viđena je i u duelu sa Voždovcem, koji je završen rezultatom 2:2, a novajlija u ligi je dva puta vodio.

Nakon ovih utakmica usledile su dve vezane pobede, a rivali su bili Novi Pazar u gostima (4:3) i ovogodišnji učesnik grupne faze Lige konferencija, Čukarički (3:0). „Traktoristi“ su u prethodnom kolu, protiv TSC-a, pružili solidan otpor, ali su ipak poraženi sa 1:0, golom Mirčevskog u samoj završnici utakmice.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)