"KRILATI LAVOVI" PRETE SAMPDORIJI: Prvo gostovanje Venecije u sezoni

O. M.

30. 08. 2023. u 10:46

SAMPDORIJA dočekuje Veneciju u trećem kolu italijanske Serije B. Utakmica se igra na stadionu Luiđi Feraris u Đenovi od 20 časova i 30 minuta.

КРИЛАТИ ЛАВОВИ ПРЕТЕ САМПДОРИЈИ: Прво гостовање Венеције у сезони

Foto: Profimedia

Venecija je pred početak trećeg kola bila treća na tabeli sa četiri boda. Bila je domaćin u obe utakmice do sada, prvi put je iskoristila prednost domaćeg terena, pobedivši sa 3:0 Komo, ali je u drugom osvojila samo bod protiv Kozence koja je čak i vodila na poluvremenu.

Pre početka sezone u Seriji B, Venecija je nastupila u Kupu Italije gde je eliminisana od Specije koja je kao domaćin bila bolja na penale.

Sampdorija posle dva meča zauzima 15. mesto sa jednim bodom. U drugom kolu je poražena sa 2:0 od Pize, a u prvom je savladala Ternanu u gostima sa 2:1. Jedan bod ima jer su joj dva oduzeta odlukom FIGC.

Ove dve ekipe su se poslednji put sastale pre dve sezone u Seriji A kada je Samdorija pobedila u Venciji sa 2:0 dok je meč u Đenovi završen nerešeno 1:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)