TITULA SE VRAĆA "KLUBU VEKA": Al Ahli ne propušta ovakve prilike

O. M.

05. 07. 2023. u 10:43 >> 10:43

AL AHLI dočekuje ekipu Ismailija u zaostalom meču 18. kola egipatske Premijer lige. Utakmica se igra na stadionu Al Salam u Kairu.

ТИТУЛА СЕ ВРАЋА КЛУБУ ВЕКА: Ал Ахли не пропушта овакве прилике

Foto: Profimedia

"Klub veka" je uprkos velikom broju zaostalih utakmica izbio na prvo mesto i na dobrom je putu da povrati šampionsku titulu koju je u prethodne dve sezone osvajao najveći rival Zamalek. Ali Zamalek, koji je početkom sezone iskoristio Al Ahlijeve obaveze u afričkoj Ligi šampiona i Svetskom klupskom prvenstvu, u martu upada u krizu iz koje se u međuvremenu oporavio, ali je već kasno i da izbori plasman u Ligu šampiona gde će se Al Ahliju verovatno pridružiti Piramidsi.

Al Ahli je jedini neporažen tim ove sezone. Ima četiri meča manje i dva boda više od drugoplasiranog Piramidsa kojima je potrebno čudo da se domognu prve titule u istoriji.

Ismaili se bori za opstanak i ima dva boda više od ekipa u zoni ispadanja. Igraju vrlo pasivno, uglavnom idu na bod ili da što manje golova prime ako ne mogu da se nadaju bodu. Nešto agresivnije igraju na strani, pa kao rezultat toga dolazi i podataka da imaju više bodova osvojenih u gostima nego kod kuće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?