''PEVCI'' SU UHVATILI ZALET: Red Bulova beba igra na golove

V.M.

10. 06. 2023. u 08:50

U okviru desetog kola brazilske Serije A, Atletiko Mineiro dočekaće Red Bul Bragantino.

ПЕВЦИ СУ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Ред Булова беба игра на голове

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva, domaćin je uhvatio zalet. Slavio je na četiri od prethondih pet duela i trenutno se nalazi na trećoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, četiri manje od vodećeg Botafoga. 

''Pevci'' su proteklog vikenda savladali Kruzeiro pogotkom Hulka, a da su u dobroj formi potvrdili su preko nedelje kada su istim rezultatom savladali peruansku Limu u okviru Kopa Libertadoresa i tako napravili veliki korak ka plasmanu u osminu finala jer su se popeli na drugo mesto grupe ''G''.

Sa druge strane, Bragantino pruža promenljive partije. Na uvodnih devet utakmica ostvario je tri pobede, uz četiri remija i dva poraza. Gost je trenutno 11. na tabeli, a ove sezone je pokazao da voli da igra otvoreno, o čemu svedoči njegova gol-razlika, 14:13.

Prošle sezone, današnji rivali su dva puta podelili bodove, u oba navrata rezultat je glasio 1:1.

Vredi napomenuti da su se ovi timovi susretali sedam puta u istoriji i da su čak u šest navrata obe ekipe postizale barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)