TRI GODINE BEZ POBEDE: Majorka zadaje velike muke Atletiku

O. M.

26. 04. 2023. u 11:34

ATLETIKO dočekuje Majorku u 31. kolu španske La lige.

ТРИ ГОДИНЕ БЕЗ ПОБЕДЕ: Мајорка задаје велике муке Атлетику

FOTO: EPA

"Jorgandžije" u meč ulaze posle minimalnog poraza u derbiju protiv Barselone, ali imaju priliku da današnjom pobedom smanje zaostatak za drugoplasiranim gradskim rivalom Realom na samo dva boda, pošto je "kraljevski klub" u utorak doživeo sraman poraz od 4:2 protiv Đirone.

Gostovanje na Nou kampu bilo je 16. uzastopno za Dijega Simeonea sa koga se vratio praznih ruku iz Barselone. Ali taj poraz verovatno neće imati nikakve posledice u nastojanjima Atletika da se 11. uzastopni put plasira u Ligu šampiona. Najbliži pratioci takođe su kiksnuli. Betis i Viljareal poraženi su u prošlom kolu, a onda je Betis odigrao nerešeno sa Real Sosijedadom u prvoj utakmici tekuće runde i tako omogućio Simeoneovim pulenima da današnjom pobedom povećaju prednost nad obe ekipe.

Majorka je jedina ekipa koja je od novembra prošle godine uspela da pobedi Barselonu. Bilo je to u 14. kolu La lige kada je Vedat Murići jedinim golom na utakmici doneo pobedu ostrvljanima. Majorka ima priliku da postane drugi tim ove sezone, posle Barse, sa obe pobede nad Atletikom, a to ne bi bilo prvi puta jer se desilo i prošle sezone, kada je bilo 1:2 na Metropolitanu i 1:0 na Balearima.

Atletiko na pobedu protiv Majorke čeka od jula 2020, kada je bilo 3:0 u Madridu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐURICA PREDLAŽE: Tiket za petak našeg poznatog tipstera