HAPOEL BER ŠEVA JE U OPASNOJ SERIJI: Domaćin održava korak za liderom

V.M.

24. 12. 2022. u 11:28

U okviru 15. kola izraelskog prvenstva, Hapoel Ber Ševa dočekaće Beitar.

ХАПОЕЛ БЕР ШЕВА ЈЕ У ОПАСНОЈ СЕРИЈИ: Домаћин одржава корак за лидером

Foto: Profimedia

Domaćin igra odlično ove sezone i nalazi se u borbi za titulu. Osvojio je 32 boda u dosadašnjem toku takmičenja, četiri manje od prvoplasiranog Makabija Haife. Ako uračunamo utakmice i pre pauze, Hapoel je vezao sedam pobeda u domaćem prvenstvu, poslednja je bila prošle nedelje kada je slavio na gostovanju Ašdodu sa 0:1. Glavni problem ''kamilama'' su igre na svom terenu.

Kao domaćin na sedam utakmica osvojili su samo 11 bodova, dok nasuprot tome u gostima imaju perfektan skor od sedam pobeda na sedam duela. Pobedom na ovom meč izabranici Eljaniva Barde mogu da priđu na bod Makabiju iz Haife i tako izvrše pritisak na lidera koji svoju utakmicu igra u ponedeljak.

Beitar je sedmi na tabeli i ima poen manje od Ašdoda koji zauzima mesto koje garantuje plej-of. U prethodne četiri prvenstvene utakmice ostvario je dve pobede i isto toliko poraza. Ekipa iz Jerusalima je u prošlom kolu odigrala svoj najbolji meč ove sezone u kojem je savladala Netaniju sa 6:3. ''Lavovi iz prestonice'' su na šest gostovanja ove sezone osvojili šest bodova.

Domaćin ima prednost u međusobnim duelima ovih timova u skorijoj istoriji, u prethodnih pet susreta slavio je četiri puta, a viđen je i remi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)