MILIONSKA PONUDA ZA SRBINA JE NA STOLU: Da li je ovo oproštaj od ekipe?

V.M.

24. 12. 2022. u 09:55 >> 09:55

IZABRANICI Vladimira Ivića dočekuju Hapoel Haderu.

МИЛИОНСКА ПОНУДА ЗА СРБИНА ЈЕ НА СТОЛУ: Да ли је ово опроштај од екипe?

Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

Makabi Tel Aviv igra veoma dobro ove sezone i trenutno je drugi na tabeli sa 32 osvojena boda, četiri manje od lidera Makabija Haife. Prošle nedelje u povratku izrealskog prvenstva savladao je Makabi Bnei Rainu sa 0:2. 

Ekipa iz Tel Aviva je na sedam utakmica na svom terenu ostvarila šest pobeda i remi, tako da i dalje nema poraz na ''Blumfild stadionu''. ''Žuti'' su postigli najviše golova u ligi, čak 32. Najviše zaslužni za to su napadači Zahavi i Jovanović koji su tresli mrežu protivnika šest, odnosno sedam puta.

Srpski stručnjak je već vodio Makabi od 2018. do 2020. godine i tada je osvojio dve vezane titule. Prve godine osvojio je titulu sa  rekordnom razlikom od 31 boda u odnosu na drugoplasirani Makabi iz Haife, a u drugoj sezoni je osvojio prvenstvo sa samo jednim porazom. 

Dobri rezultati nekadašnjeg ljubimca Grobara su skrenuli pažnju čelnika Krasnodara koji su mu poslali ponudu koju teško može da odbije. Naime, ruski klub je spreman da izdvoji milion i po evra po sezoni plus bonuse za srpskog stručnjaka.

Hapoel Hadera pruža solidne partije i zauzima peto mesto sa 19 osvojenih bodova.

Gost je u prošlom kolu u jednoj dosadnoj utakmici remizirao sa Hapoelom iz Jerusalima, 0:0. Četa Asafa Nimnija je na šest gostovanja ove sezone pokupila osam poena.
Hapoel je prošle sezone završio na osmom mestu, tako da se vidi blag napredak u rezultatima kluba.

Makabi aposlutno dominira u međusobnim susretima ovih ekipa i ima šest vezanih pobeda.

Očekujemo da Makabi nastavi sa dobrim igrama, da osvoji tri boda i tako napravi pritisak na lidera iz Haife koji veoma teško ispušta bodove ove sezone.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)